Gaming.gen.tr rezaleti

Hocam bizzat gözlerimle gördüm zaten 3D ödeme ile yaptık ödemeyi, şifre girme ekranında da 13 bin küsür yazıyordu.
Orada 13K yazıyorsa banka loglarında çıkar. Bankadan o kısmın incelenmesini isteyin. Orada verdiğimiz 3D onayı kaç TL için diye sorun. Oradan çözülebilir bir ihtimal. Ama ekstre tarihine yetişir mi emin değilim.

Orada 13K yazıyorsa banka loglarında çıkar. Bankadan o kısmın incelenmesini isteyin. Orada verdiğimiz 3D onayı kaç TL için diye sorun. Oradan çözülebilir bir ihtimal. Ama ekstre tarihine yetişir mi emin değilim.

Hocam arkadaşım bir şekilde ayarlayacak zaten parayı, ben de kendisine 7 bin lira kadar borç verdim. Benim konuyu açmamdaki maksat bilgilendirme amaçlıydı, ha olur ki yetkili biri bu yazdıklarımı görür bize düzgünce bir cevap verir o zaman ben de gerekli tekzipleri yazarım buraya ancak öyle bir şeyin gerçekleşmeyeceğini bildiğim için bir daha içinde gaming.gen.tr yazan hiçbir şeye bulaşmama kararı aldık.

Hocam arkadaşım bir şekilde ayarlayacak zaten parayı, ben de kendisine 7 bin lira kadar borç verdim. Benim konuyu açmamdaki maksat bilgilendirme amaçlıydı, ha olur ki yetkili biri bu yazdıklarımı görür bize düzgünce bir cevap verir o zaman ben de gerekli tekzipleri yazarım buraya ancak öyle bir şeyin gerçekleşmeyeceğini bildiğim için bir daha içinde gaming.gen.tr yazan hiçbir şeye bulaşmama kararı aldık.
Anlıyorum ama ben olsam peşini bırakmazdım. Bankadan 3D onayını incelemelerini isteyin. Konu orada çözülür.

13K çekilen bir ürünün iadesinde nasıl 11K geri veririz diyorlar? Bu konuşmaları mümkünse yazılı bir şekilde yapın. Ekran görüntüleriyle THH'ye başvurun ve 2K'yı iade alın.
Kredi kartı ekstresinde ne fiyat gösterilirse onu iade etmek zorundalar. Neden 2k vermiyorlar anlamış değilim.

Attiginiz ekstrede 11k islem yapilmis gorunuyor bankadan nasil 13k odeme yaptiniz ki? İslem provizyonda mi peki yoksa provizyondan dustu mu? Provizyondaysa eger tek cekim gorunuyor olabilir
Eger 13k odeme yaptiysaniz gelen 3d secure mesajinda da 13k olarak gorunuyor tutar. Ekstrede 11k gorunuyor. Bankayi arayip konusun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı