Garip huylarınız var mı?

Mouse sol tuşuna ermeniye tıklar gibi tıklıyorum, hem ses kirliliği hem de yılda bir kaç tane mouse masrafı çıkıyor. Bunu nasıl yenerim bilmiyorum, kulaklık takarak oyun oynadığım dönemde dışarıyı duymadığım zamanlarda oluştu diye tahmin ediyorum.
 
Elimi yıkandıktan sonra musluğu 1-2 kere açar kapatırım. Işığını kapatınca su değdiyse elimi kullanarak suyu siler sonra bir daha elimi yıkarım. Kurtulmak istiyorum ama olmadı.
 
Bir keresinde kıyafetime dilimin büyük bir kısmı çarpmıştı. O günden beri kumaşa dil değdirme aklıma gelince dilim huylanıyor.
Farenin tık tık sesini çok seviyorum, bir nevi tikim var hep basıyorum.
Ben de ilk blue switch klavye aldığımda sürekli tuşlara basıyordum sesi çok güzel.
 
3-13-23-33-43-53 rakamlarını çok seviyorum. Kendi kendime "3" sayıklayıp duruyorum. Bir kitap açınca sayfa 1'den başlayacağıma sayfa 3 veya 13'den başlıyorum falan. İlginç bir takıntı.
 
Kadife dokusuna dokunmayı geçtim, görmeye bile dayanamam. Hemen ortamdan uzaklaşırım.
 
Bir sitede gezinirken hatayla bir şeyi beğenmiş veya bir şeye tıklamış mıyım diye dakikalarca kontrol ediyorum ve en sonunda siteyi kapatıyorum. Daha sonra da tekrar kontrol ediyorum. Telefonumdaki uygulamalardan hiçbirine kamera izni vermiyorum. Bir ayarı açtıysam veya kapattıysam, ilk haline dönmüş mü diye kontrol edip duruyorum.
OKB olmasın, hocam?
 

Geri
Yukarı