Garip huylarınız var mı?

Bazen saçımdaki kepekleri sürekli döküp bitirmeye çalışırım. Başım zangır zangır ağrıyınca duruyorum mecburen.
 
Burun kıllarından nefret ediyorum, her zaman almaya çalışırım. Görünce dayanamam ve cımbızla alasım gelir. Bununla ilgili bir anım da var. Küçükken yanımda oturan sıra arkadaşımda Pala Remzi'nin bıyıkları gibi burun kılları vardı. Ben de sinir olup 50 kuruş verdiğim Japon yapıştırıcısını burun kıllarına damlatmıştım o kafasını arkaya yaslayıp uyurken. Nefes alamadığı için bir süre sonra uyanmış ve burun kıllarını parça parça koparmak zorunda kalmıştı. 😅
 
Bir oyun indiririm ve bu oyunu almadan önce ne kadar istersem isteyeyim indirdikten en az 5 gün sonra oynuyorum. Oynamaya saat 12.00'de karar verirsem, saat 17.00 gibi oynamaya başlıyorum ve bu oyun süreci 4 saat falan oluyor. Neden böyleyim bilmiyorum, kurtulmak istiyorum bundan :)

Edit: Saat 19'dan beri EU oynamak istiyorum ve sonuç: Şarkı açtım ve Technopat'ta geziyorum. Acilen kurtulmam lazım bu lanet huydan.
 
Kağıda ve kağıt gibi şeylere tırnağımı dokunduramam ve sürtemem. Sürtersem veya başka biri sürterse tek yapabildiğim tırnaklarımın arasına dişimi sokup etime ve tırnak uçlarına diş atıyorum tabi can yakacak kadar değil. Çok kötü hissediyorum kağıda tırnağımın değmesinden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı