Geceleri uyuyamıyorum

Tesadüfen paranormal videolar izledikten sonra daha da korkmaya başladım. Neden korktuğumu bile bilmiyorum. Gözümü kapattığımda birisi bana bakıyormuş gibi hissediyorum evde tek başıma bile kalamıyorum. Geceleri hep gözüm açık uyuyorum (6 yıldır) Yorganın altına girmezsem birisi ayaklarımdan tutup aşağı çekecek gibi hissediyorum. Bazen yatağın altından birisi ağzımı kapayacak bir şeyler yapacak falan diye de korkuyorum. Nesneleri insan sanıyorum Çin'ler aklıma geliyor bazen o zaman sabahlıyorum. Çin'lerden de korkuyorum. Ne yapmalıyım.

Bazen birisi bilgisayarımdan telefonumdan beni izliyormuş gibi bile hissediyorum. Psikoloğa gidemem. Aileme bahsettiğim de kafanı koy gözünü kapat uyursun diyorlar.
Aynı durumu ben de yaşıyordum, neredeyse tam aynısını. Korktuğun şeylere ana avrat sövmeyi dene.

Tesadüfen paranormal videolar izledikten sonra daha da korkmaya başladım. Neden korktuğumu bile bilmiyorum. Gözümü kapattığımda birisi bana bakıyormuş gibi hissediyorum evde tek başıma bile kalamıyorum. Geceleri hep gözüm açık uyuyorum (6 yıldır) yorganın altına girmezsem birisi ayaklarımdan tutup aşağı çekecek gibi hissediyorum. Bazen yatağın altından birisi ağzımı kapayacak bir şeyler yapacak falan diye de korkuyorum. Nesneleri insan sanıyorum Çin'ler aklıma geliyor bazen o zaman sabahlıyorum. Çin'lerden de korkuyorum. Ne yapmalıyım.

Bazen birisi bilgisayarımdan telefonumdan beni izliyormuş gibi bile hissediyorum. Psikoloğa gidemem. Aileme bahsettiğim de kafanı koy gözünü kapat uyursun diyorlar.

Birkaç sene önce bu tarz paranormal olayları çok fazla izler/okurdum ve çok korkardım geceleri ağlardım falan, korkmamak için yatmadan 30 dakika önce falan dua okuduğumu, salonda gözümü kapatıp uykumu getirmeye çalışırdım ki odaya gittiğimde hemen uyuyabileyim. 1 ay falan böyle yaşadım sonra o tarz şeyler izlemeyi falan tamamen bıraktım yatmadan önce de bildiğim tüm duaları sıralamaya başladım şu an hiçbir sıkıntı yok🙂. He bir de o şeyler her neyse koy kafanı gözünü kapat ve ne kadar korkarsan kork uyuyana kadar açma.

Egzersiz yaparak kendini yorabilirsin, örneğin ayak parmaklarının ucunda durabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı