Geleceğin insanları bu tarihe tiksintiyle bakacaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O mühimmatlar biter :) Sonra ?
Mağaraya geri dönüş olur. Kendimiz tahtadan, taştan silah yapmaya başlarız. Ya da gelip bizi alırlar. Dediğim gibi, sosyal bir hayvanız, elimizde bütün dünyayı yaşanılmayacak hale getirecek silahlar var, bu zincirin en tepesinde olduğumuzu gösterir.

Balıkta da bulunur.

Faydalarını reddeden olmadı. Fakat zararları da
O yüzden her şeyi ölçüsünde kullanmalıyız.
Tüm dünyada olacaksa kabul ederim. Ama dediğim gibi, tüm dünyada olması lazım. Yoksa bir ülke engellese ne, engellemese ne?
O zaman engellenebilen yerlerde yeriz. Engellemeyenlere karşı çıkarız.
Kırmızı et tüketiminin çok büyük bölümü sığırlardan kullanılır.
Beyefendi o zaman koyuna, keçiye ağırlık verilmeli sanırım.
Kimse bir şeyi biz yiyelim diye yaratmadı.
Besin zincirinin başında olmamız bizim için yaratıldığını kanıtlar nitelikte. Dediğim gibi aşırıya kaçmadan kullanmalıyız bütün nimetleri. Oranında...

Komplo teorisi sözünü bizzat yine siyonizm'in adamları olayı sulandırmak için söylüyorlar. Siz de onların çorbasına tuz atmış oluyorsunuz. Zaten ortada komplo teorisi yok. Gerçekler asla komplo teorisi olamazlar. Ancak olayı sulandırmak ve gerçekten kaçmak isteyenlerin yaptıgı acizliktir gerçekleri söyleyenlere komplocu demek.
Haluk Tatar isimli youtube kanalı dünyayı kimler yönetiyor isimli 13 parçalık video yapmıştır. Neyin ne oldugu orada gayet açık ve nettir. Hala olaya komplo teorisi deyip sulandıranlarında amacı bellidir ve ciddiye alınmamalıdır. İyi günler.
Dünyayı yöneten adam gizliden iş yapıcak ve Youtube'den ismi bile duyulmamış bi' adam bunu çözücek. Güldürmeyin bizi.

o zaman koyuna, keçiye ağırlık verilmeli sanırım.
Verilemez. Mesela "antrikot ve bonfile" isimli etler bir tek sığırlardan çıkıyor. Bu iki et de dünyada en çok tüketilen ettir.
Besin zincirinin başında olmamız bizim için yaratıldığını kanıtlar nitelikte.
Bizim için yaratmadı derken cidden kimsenin yaratmadığından bahsediyorum. Evrimsel sürecin sonunda bu halde. Neyse, konumuz bu değil.

Mağaraya geri dönüş olur. Kendimiz tahtadan, taştan silah yapmaya başlarız. Ya da gelip bizi alırlar. Dediğim gibi, sosyal bir hayvanız, elimizde bütün dünyayı yaşanılmayacak hale getirecek silahlar var, bu zincirin en tepesinde olduğumuzu gösterir.
Dostum zincir birbirlerine belli bir kuralda bağlanmış düzenektir. Besin zincirinde insan en üst noktada bulunamaz. İnsanın gücü tüm dünyayı yok etmeye yetmez.Kendinden çok çok küçük arkelerin dayanıklılığını bilsen şaşırırsın.İnsan kendinden büyük canlıları yok edebilir ama bu zincirde bizi üst noktaya çıkarmaz çünkü buna göre belirlenmez.

Trofik seviyelerine göre canlılar sıralanıyor zincirde.Bknz.
İnsan, Besin Zincirinin Neresinde? Trofik Ölçekte Domuzlar ve Hamsiler ile Aynı Seviyedeyiz! - Evrim Ağacı.

Amacım muhaliflik yapmak değil dostum. Sohbet ediyoruz :) Hayırlı akşamlar.

Dostum zincir birbirlerine belli bir kuralda bağlanmış düzenektir. Besin zincirinde insan en üst noktada bulunamaz. İnsanın gücü tüm dünyayı yok etmeye yetmez. Kendinden çok çok küçük arkelerin dayanıklılığını bilsen şaşırırsın. İnsan kendinden büyük canlıları yok edebilir ama bu zincirde bizi üst noktaya çıkarmaz çünkü buna göre belirlenmez.

Trofik seviyelerine göre canlılar sıralanıyor zincirde. Bknz.
İnsan, Besin Zincirinin Neresinde? Trofik Ölçekte Domuzlar ve Hamsiler ile Aynı Seviyedeyiz! - Evrim Ağacı.

Sıkıntı etmeyin, konuşmaktan zevk alıyorum. Attığınız şeyi okudum. Anladığım kadarıyla tükketiğimiz et ve ot sayısına göre belirleniyor besin zinciri dediğimiz şey. Görünüşe göre haksızmışım. :D
Bana yeni bir şey öğrettiğiniz için teşekkürler.

Dostum zincir birbirlerine belli bir kuralda bağlanmış düzenektir. Besin zincirinde insan en üst noktada bulunamaz. İnsanın gücü tüm dünyayı yok etmeye yetmez.Kendinden çok çok küçük arkelerin dayanıklılığını bilsen şaşırırsın.İnsan kendinden büyük canlıları yok edebilir ama bu zincirde bizi üst noktaya çıkarmaz çünkü buna göre belirlenmez.

Trofik seviyelerine göre canlılar sıralanıyor zincirde.Bknz.

İnsanın gücü tüm dünyayı yok etmeye yeter. Bir terslik çıksa, nükleer savaş olsa bütün dünya gitti. Hem o dediğin arkeler mikroskobik canlılar. İnsan aklı sayesinde besin zincirinin tepesindedir. O trofik seviyeymiş falan boş ver. Herkesin parası olsa sizin gibi düşünenler hariç herkes et falan yer. O trofik seviyenin bölgelere göre değişiklik göstermesinin sebebi maddi durumla alakalı ve tercih meselesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı