Daha fazla
Bizi motive etmeye calisan su "influencerlar" zaten bizim uzerimizden parayi kiriyor, adamlar sozde motivasyonlar ile takipci cekiyorlar, markalar ile anlasip kullanmadiklari tuhaf ve sahte urunleri bizim gozumuze soka soka ovuyorlar. Adamlarin amaci bizi motive etmek filan degil, tek amaclari kendi egitim setlerini satmak veya anlastiklari markalardan para kazanmak. Cinayet haberlerine bakinca "uhuhu hayat cok kotu" filan demiyoruz, gencecik kizlara tecavuz ediliyor ve adamlar elini kolunu sallayarak disarida dolasiyor. Benim bir kiz kardesim var ve boyle bir olayin olmasindan asiri endise duyuyorum, neden bu kadar yuzeysel bakiyosun olaylara suluk adam? Herkesin hayattan bezme sebebi farklidir, birisi telefonu olmadigi icin yasamak istemiyordur, oburu ailesine cok agir sartlar altinda bakmak zorunda oldugu icin. Kendini gelistirmek istiyorsa gelistirir, gelistirmek istemiyorsa gelistirmez. Millete zarari dokunmadigi surece birak yasasin, belki bir gun aklina dank eder kendini gelistirmesi gerektigi. Herkes istedigini basarabilir fakat herkeste ayni psikoloji, sabir ve mental direnc yok, mesela birisi benim yaptigim ise kotu derse ben asiri uzulurum ve kendi haricimde hic kimseye yaptigim isi gostermeden calismaya devam ederim veya gururum kirildigi icin o isi yapmayi birakirim fakat benden daha guclu kisiler o lafi soyleyenlerin suratina soka soka calismaya devam eder. Bence calismayan herkesi tek bir kalipta yargilamak asiri sacma bir sey.Anlatın da anlayalım. Neymiş bakalım suluk adamların anlamadığı şey?