Gençler neden böyle?

Bugün yere tüküren bir insan dışı keko varlığa baktım ve bana dediği şey "Ne bakıyorsun birader?" idi ben de yoluma devam ettim. Ama hem o mahallede yaşayan biri değildim hem de arkası olan biri olabilirdi, veya bıçağı olan biri ben 14 yaşındayım boyum 150 onun ise 146 falandı. Okulumdaki insanlar keko roman dolu. Çıkışta 10 tane keko çingen arkadaşlarını bekliyorlar ve en az o kişilerden 5 kişi hem bizim okulda hem sigara içiyorlar. Bunlar ise ortaokullu.
Geçen eve gidiyordum saçlarım uzundu o zamanlar en fazla 5. 6. sınıf olan çocuklar bana "Gay mi lan bu? Top musun sen? Tabii ki top olacak şu saça bak boya bak dediler." Ben ise kafayı yemek üzereyim bu ülkeden şehirden kaçmak istiyorum artık sizin bu konular hakkınızda fikriniz ne?
Soran olursa 14 yaşındayım 150 39 kiloyum 2010 doğumluyum.
Dostum biraz ilçeyle alakalı sizin oralarda çok galiba. Takma onları onlar zaten aşağlık varlıklar olmuş artık allah ıslah etsin.

Parlak kolsuz siyah mont gördüğünüz an kaçın.
1736616016422.png

Birde şu şişme parlak mont giyenlerden kaçmak lazım.

Bugün yere tüküren bir insan dışı keko varlığa baktım ve bana dediği şey "ne bakıyorsun birader?" idi ben de yoluma devam ettim. Ama hem o mahallede yaşayan biri değildim hem de arkası olan biri olabilirdi, veya bıçağı olan biri ben 14 yaşındayım boyum 150 onun ise 146 falandı. Okulumdaki insanlar keko roman dolu. Çıkışta 10 tane keko çingen arkadaşlarını bekliyorlar ve en az o kişilerden 5 kişi hem bizim okulda hem sigara içiyorlar. Bunlar ise ortaokullu.
Geçen eve gidiyordum saçlarım uzundu o zamanlar en fazla 5. 6. sınıf olan çocuklar bana "gay mi lan bu? Top musun sen? Tabii ki top olacak şu saça bak boya bak dediler." ben ise kafayı yemek üzereyim bu ülkeden şehirden kaçmak istiyorum artık sizin bu konular hakkınızda fikriniz ne?
Soran olursa 14 yaşındayım 150 39 kiloyum 2010 doğumluyum.

Kanka yokmuşlar gibi davran geç hepsi döl israfı zaten ileride iyi para kazanırsan elit semtlere geç kurtul çok da önemseme.

Kanka yokmuşlar gibi davran geç hepsi döl israfı zaten ileride iyi para kazanırsan elit semtlere geç kurtul çok da önemseme.

Hocam dershanede yanınızda biri var mı?

Hocam var ama o mahallede tehlikeli bende görmezden geldim ama dalacağıma veya laf edeceğime emindim düzgün bir yerde olsak.

Semt değişsem bile bu ilde türemiş doğmuş kökü burada bu elemanların kaçıcağım hemen buradan.

Hocam var ama o mahallede tehlikeli bende görmezden geldim ama dalacağıma veya laf edeceğime emindim düzgün bir yerde olsak.

Semt değişsem bile bu ilde türemiş doğmuş kökü burada bu elemanların kaçıcağım hemen buradan.

Ankara Mamak'ta yaşayan biri olarak ben hiçbiri ile iletişim kurmuyorum ben, bende elime geçince Çankaya'ya geçerim umarım rezil bir semt. Bu arada kavgaya gireyim deme birini döversin 10 kişi seni bulurlar tecrübeye dayalı 😃

Kimselere bulaşmayın. Anlık öfke ile dövdüğünüz yaratıkları devlet alır "adam" diye karşınıza çıkarır sonra size ceza keser. Ayrıca bu tarz kişilerin bir kere husumet yaşadıkları insanı uzun müddet bırakmadığını da biliyoruz. Onun için hiç gerek yok, bırakın ne yaparsa yapsın. "Ne bakıyorsun" deyip üstünüze dahi yürüse karşılık vermeyin. Karşılık vermek zorunda kalana kadar karşılık verme, mümkünse ilk şiddet hamlesini onun yapmasını sağla, imkanın varsa kalabılığa doğru ilerle. Böyle yapınca ezik olmuyorsun, ulan zaten o tip sana ezik dese ne olur, demese ne olur? Onun fikrini takan kim?

Tanımadığın sokakta tüküren birine niye tükürüyorsun diyorsan, keko olmasa bile kavga çıkabilir. 100 liraya adam bıçaklayanların olduğu bir yerde hiçbir şey yapmamak en mantıklısı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı