Gittikçe kısıtlanıyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acaba kravatlı teröristlerle Türkiye'nin ana muhalefet partisinin Genel başkanı el ele olduğu için olabilir mi ?

Adalet yürüyüşünü saçma buluyorum başka şekilde yapılabilirdi. Siz adalet arıyorsunuz diye milletin imkanlarını kısıtlamayacaksınız.
Mesela ne şekilde? Örnek verebilir misiniz?

Acaba kravatlı teröristlerle Türkiye'nin ana muhalefet partisinin Genel başkanı el ele olduğu için olabilir mi ?

Adalet yürüyüşünü saçma buluyorum başka şekilde yapılabilirdi. Siz adalet arıyorsunuz diye milletin imkanlarını kısıtlamayacaksınız.

Merak etmeyin aralarında HDP'lilerinde bulunduğu bir yürüyüşü desteklemediğim için "Aktroll" olmuyorum.

Adını söylemekten gocunup İmralı dediğiniz caninin ayağına çözüm süreci boyunca temsilcilerin kimlerin onayıyla götürüldüğünü, itibarını düzeltmek için çarşaf çarşaf sırıtan fotolarının yandaş basında servis edildiğini, Diyarbakır'da mektubunun okumasına kimlerin müsade ettiğini iyi hatırlıyorum. Bunlar öyle 10 sene 20 sene önce yaşanmadı daha 3 sene olacak hepi topu. Üstte yazdığını yazarken insan biraz geçmişe bakar desteklediğim oluşum zamanında neler yapmış der tartar öyle yazar. Sahi bir çözüm süreci ve akil adamlar vardı ona ne oldu?

Son düzenleme:
Adını söylemekten gocunup İmralı dediğiniz caninin ayağına çözüm süreci boyunca temsilcileri kimlerin götürdüğünü Diyarbakır'da mektubunun okumasına kimlerin müsade ettiğini iyi hatırlıyorum. Sahi bir çözüm süreci ve akil adamlar vardı ne oldu.
Orasını bilemem. Ayrıca birileri geçmişte bir yanlış yaptı diye siz bugünlerde aynı yanlışı yapmanız mı gerekiyor ? Sırf Atatürk'ün partisi diye artık desteklemeyiniz zira CHP çoktan Atatürk'ün yolundan çıkmıştır.

Bilmiyorum açıkçası. Ama milletin yolunu işgal edip, 25 gün sıcağın altında Polisimizi de yorarak adalet aranmaz. Fakat farklı şekillerde adaleti arayabilirlerdi.
O yolu işgal edilen millet bu tür şeylerin yapılmasından gayet memnunuz diye röportaj yapıyordu onu da hatırlatırım.

Orasını bilemem. Ayrıca birileri geçmişte bir yanlış yaptı diye siz bugünlerde aynı yanlışı yapmanız mı gerekiyor ? Sırf Atatürk'ün partisi diye artık desteklemeyiniz zira CHP çoktan Atatürk'ün yolundan çıkmıştır.
Biz CHPyi destekliyoruz demedik ki zaten azcık dikkatli baksaydınız Adalet Yürüyüşünün hiç bir yerinde CHP bayrağı olmadığınıda görürdünüz. Ama siz bir şeye o kadar körü körüne bağlanmışsınızki gözünüz sadece tek bir doğru görür olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı