Hayırlı olsun. Umarım GM firması bizi yanıltır Discovery serisi gibi olmazBende dün satın aldım bütçem düşüktü en uygun buna karar verdim. Normalde General Mobile'den nefret ederim kimseye önermem ama bunda yazılım google tarafından kameralar Samsung tarafından ve kasası diğerlerinden daha kaliteli gibi geldi fiyatına göre özellikleri de iyiydi bende dün akşam satın aldım şu an memnunum ayrıca bataryası iyi gidiyor.
Tam olarak neyden bahs ettiğinizi anlayamadım. Ekran görüntüsü atabilirseniz daha iyi yardımcı olabilirizTelefonun yukarı kısmında yıldız şeklinde işaret çıktı pil göstergesinin yanında o ne oluyor biliyor musunuz
Samsung artık düşüneceğim son markadır. Heleki amiral gemilerinden birini almıyorsan hiç önermem. Ne güncelleme gelir ne destek .Sizce Galaxy Grand 2 'mi Yoksa Bu Cihaz mı ?
Arkadaşlar bugün itibari ile cihazı alalı 9 gün oldu ve son bir kaç gündür cihazın dokunmatiği ile ilgili problem yaşıyorum. Kendi kendine dokunmalar baş göstermeye başladı. Sanırım beni burada sıkça uyaran GMD mağdurları haklı çıktıMerhaba arkadaşlar. Technopat okurlarının Bu konu altında "General Mobile 4G Android One" cihazı ile ilgili sormuş oldukları soruya aşağıdaki videoda cevap verdim. Birilerinin sorusuna cevap olduysam ne mutlu bana
Bence bu cihaz hocam. Bir de inceleme güzel olmuş hayırlı olsun.Sizce Galaxy Grand 2 'mi Yoksa Bu Cihaz mı ?
Hocam son yazdığımı okumadınız sanırım. Tekrar yazayım; Cihazı alalı 9 gün oldu dokunmatik problemi ortaya çıktı cihaz kendi kendine dokunuyormuş gibi algılıyor saçma sapan yerlere giriyor doğal olarak. Pişman olduğumu belirteyim kararınızı ona göre verin.Bence bu cihaz hocam. Bir de inceleme güzel olmuş hayırlı olsun.
Aynı telefon arkadaşlarımda olmasına rağmen böyle sorunları yok. Biraz şans işi gibi bence...Hocam son yazdığımı okumadınız sanırım. Tekrar yazayım; Cihazı alalı 9 gün oldu dokunmatik problemi ortaya çıktı cihaz kendi kendine dokunuyormuş gibi algılıyor saçma sapan yerlere giriyor doğal olarak. Pişman olduğumu belirteyim kararınızı ona göre verin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.