Yaklaşık 50 dk falan taktım sanırımİlk sarja taktığınızda kaç saat taktınız ?
Bir de şey soracaktım telefonu sabahtan akşama kadar bıraktığınızda ne kadar şarj gidiyor ya da bir kaç saat bıraktığınızda?Yaklaşık 50 dk falan taktım sanırım
Sabahtan öğlen 2-3 civarlarına kadar kullanmadığım halde %30 civarı gidiyorduBir de şey soracaktım telefonu sabahtan akşama kadar bıraktığınızda ne kadar şarj gidiyor ya da bir kaç saat bıraktığınızda?
Sabahtan öğlen 2-3 civarlarına kadar kullanmadığım halde %30 civarı gidiyordu
Sizce sorun değil mi bu yani telefonu kullanınca şarjı iyi gidiyor ama bekletince anormal s3 mini kullanıyordum ilk yılında 3 4 gidiyordu o telefon bile
Sabahtan öğlen 2-3 civarlarına kadar kullanmadığım halde %30 civarı gidiyordu
Bunun bir çaresi yok mu batarya rahat 1 günü çıkarıyor ama bu da sorun sizce pil kalibresi işe yarar mı?Evet benimde dikkatimi çekmişti ama çokta problem etmedim 1 günü rahat çıkardımı yeterli oluyor sonuçta![]()
yarayabilir denemek lazım cihaz gelsin hayırlısıyla kurcalarızBunun bir çaresi yok mu batarya rahat 1 günü çıkarıyor ama bu da sorun sizce pil kalibresi işe yarar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.