General Mobile 4G Android ONE (Dokunmatik Sorunu İnceleme)

Merhaba arkadaşlar. Bir süre önce General Mobile 4G Android One cihazını almış, burada kutu açılış ve inceleme videolarını paylaşmıştım. Eski GM kullanıcı arkadaşlarım cihazı almamam için çok uyarmışlardı burada fakat cihaza bir şans verip deneyeceğimi söyledim. Şimdi arkadaşlarımın haklı çıktığını görüyorum. Cihazın dokunmatiğinde problem var bugün geri göndereceğim cihazı ve tüm teknik servis sürecinide paylaşıyor olacağım !

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence cihazı hemen çöpe atmak olmaz.
Sorun ise güncelleme ile çözülebilir gibi görünüyor. Ben bu gün alacağım cihazı eğer aynı sorun olursa yazarım.

Bence cihazı hemen çöpe atmak olmaz.
Sorun ise güncelleme ile çözülebilir gibi görünüyor. Ben bu gün alacağım cihazı eğer aynı sorun olursa yazarım.

Şimdiden hayırlı olsun fakat şu problemi şirket bile kabul etti siz hala nasıl güncelleme ile düzelir diyebiliyorsunuz anlayamıyorum. Ayrıca donanımhaber' de açtığım konuda yaklaşık 10 kişi aynı sorunu yaşadığını iletti oradaki konuda isim listesi bile yaptık.

Telefonu bu gün aldım. Canavar gibi cihaz. Yamtt denilen uygulama ile test yaptım bende dokunmatik sorunu falan yok. Cihazı tavsiye ediyorum gayet güzel.

Hoparlör ağrızası ile telpaya verdim cihazı değişim istedim değişim onaylanmış sıfır cihaz yollıcaklarmış tarafıma bumu kötü servis :D
Hocam yigidi oldur hakkini yeme bende burda okuduğum yorumlar sonrasi bayagi tirstim cihaz elimde kalacak diye fakat hic problem cikarmadan geri iade aldilar. Sanirim google is birligi teknik servise yaradi burada google adini kirletmek istemiyorlar diye dusunuyorum.

Hacı bana biri yardım etsin vallahi bunlarla başım dertte telefonum geldi bi baktım ÖLÜ piksel napim şimdi ben Efektif bu konuda senden yardım alıcam hacı İadeyse iade ama telefonu seviyorum değişim isticem galiba.

Hacı bana biri yardım etsin vallahi bunlarla başım dertte telefonum geldi bi baktım ÖLÜ piksel napim şimdi ben Efektif bu konuda senden yardım alıcam hacı İadeyse iade ama telefonu seviyorum değişim isticem galiba.

Dostum hiç beklemeden servise yolla, yollarken telpa'nın VIP servis diye bir olayı var oradan forum doldur forum da cihaz üzerinde tamir işlemi yapılmasını istemediğini, sadece teknik servisten iade/değişim belgesi istediğini belirt problemle beraber. Forum numarasınıda kutunun biryerine iliştir. Ayrıca faturanıda yollamayı unutma. Cihaz genel merkezlerine ulaştığında sana bir sms geliyor o sms i alınca tekrar ara firmayı ve aynı şekilde tekrarla cihaz üzerinde tamir işlemi istemediğini iade/değişim belgesi istediğini söyle. Bu belgeyi alırsan ister iade edersin ister değiştirirsin.

Kafam tak etti Profilo avm'ye gittim sorgu soalsiz değişim yaptılar sıfır kutu verdi hatun bana :) bu arada onlarm ın hatası mıdır nedir iki tane sarj aletim 2 tane kulaklığım oldu :D benim kutuyu istemediler ben içindekileri alır sanıyodum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı