Merhaba arkadaşlar. Technopat okurlarının Bu konu altında "General Mobile 4G Android One" cihazı ile ilgili sormuş oldukları soruya aşağıdaki videoda cevap verdim. Birilerinin sorusuna cevap olduysam ne mutlu bana
Bende dün satın aldım bütçem düşüktü en uygun buna karar verdim. Normalde General Mobile'den nefret ederim kimseye önermem ama bunda yazılım google tarafından kameralar Samsung tarafından ve kasası diğerlerinden daha kaliteli gibi geldi fiyatına göre özellikleri de iyiydi bende dün akşam satın aldım şu an memnunum ayrıca bataryası iyi gidiyor.
Merhaba arkadaşlar. Technopat okurlarının Bu konu altında "General Mobile 4G Android One" cihazı ile ilgili sormuş oldukları soruya aşağıdaki videoda cevap verdim. Birilerinin sorusuna cevap olduysam ne mutlu bana
Arkadaşlar bugün itibari ile cihazı alalı 9 gün oldu ve son bir kaç gündür cihazın dokunmatiği ile ilgili problem yaşıyorum. Kendi kendine dokunmalar baş göstermeye başladı. Sanırım beni burada sıkça uyaran GMD mağdurları haklı çıktı
Hocam son yazdığımı okumadınız sanırım. Tekrar yazayım; Cihazı alalı 9 gün oldu dokunmatik problemi ortaya çıktı cihaz kendi kendine dokunuyormuş gibi algılıyor saçma sapan yerlere giriyor doğal olarak. Pişman olduğumu belirteyim kararınızı ona göre verin.
Hocam son yazdığımı okumadınız sanırım. Tekrar yazayım; Cihazı alalı 9 gün oldu dokunmatik problemi ortaya çıktı cihaz kendi kendine dokunuyormuş gibi algılıyor saçma sapan yerlere giriyor doğal olarak. Pişman olduğumu belirteyim kararınızı ona göre verin.