GM 4G Android One Detaylı inceleme ve Cevaplar

Telefonun yukarı kısmında yıldız şeklinde işaret çıktı pil göstergesinin yanında o ne oluyor biliyor musunuz

Hayırlı olsun. Umarım GM firması bizi yanıltır Discovery serisi gibi olmaz

Telefonun yukarı kısmında yıldız şeklinde işaret çıktı pil göstergesinin yanında o ne oluyor biliyor musunuz
Tam olarak neyden bahs ettiğinizi anlayamadım. Ekran görüntüsü atabilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz

Sizce Galaxy Grand 2 'mi Yoksa Bu Cihaz mı ?
Samsung artık düşüneceğim son markadır. Heleki amiral gemilerinden birini almıyorsan hiç önermem. Ne güncelleme gelir ne destek .

Arkadaşlar bugün itibari ile cihazı alalı 9 gün oldu ve son bir kaç gündür cihazın dokunmatiği ile ilgili problem yaşıyorum. Kendi kendine dokunmalar baş göstermeye başladı. Sanırım beni burada sıkça uyaran GMD mağdurları haklı çıktı

Bence bu cihaz hocam. Bir de inceleme güzel olmuş hayırlı olsun.
Hocam son yazdığımı okumadınız sanırım. Tekrar yazayım; Cihazı alalı 9 gün oldu dokunmatik problemi ortaya çıktı cihaz kendi kendine dokunuyormuş gibi algılıyor saçma sapan yerlere giriyor doğal olarak. Pişman olduğumu belirteyim kararınızı ona göre verin.

Aynı telefon arkadaşlarımda olmasına rağmen böyle sorunları yok. Biraz şans işi gibi bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…