GNU/Linux masaüstü görünümleriniz

2021-04-30-020122_1920x1080_scrot.png
2021-04-30-020302_1920x1080_scrot.png

Bu konuya yazacağım son mesaj bu muhtemelen. Cidden içime sindi, artık Github'a son halini kopyalar ve bu macerayı noktalandırırım herhalde. Çok güzel bir deneyimdi DWM, kesinlikle günlük olarak kullanacağım ancak Xmonad'a da bakacağım. Bu konuya atarsam onun mesajlarını atarım.
Not: Batarya %104, farkındayım. Arada bir öyle saçmalayabiliyor kabloyu tak çıkar yapınca düzeliyor.

Son düzenleme:
Çok karışık.

Saydamlığı azalt.
Bilmiyorum neden ama ben saydamlıkta görüyorum ama terminal saydam olmayınca göz yoruyor. Saydamlık yumuşatıyor. Ben saydamlığı şimdilik böyle tutacağım adım adım azaltacağım öbür türlü gözümden midir bilmem böyle bir rahatsızlık oluyor.

1619727931592.png

Manjaro Xfce. Yeni olduğum için ve Xfce biraz özelleştirme için uygun sayılmadığından bu kadar yapabildim. Normalde MacOS gibi yapmayı düşündüm fakat alttaki panel üstte durunca bir türlü alışamadım -Sadece klasör tasarımları vs. MacOS görünümlü- Aşağıda güzel duruyor bence. Duvar kağıdı konusunda da pek alışamadım ara sıra değiştiriyorum.

Eki Görüntüle 998969Eki Görüntüle 998970
Bu konuya yazacağım son mesaj bu muhtemelen. Cidden içime sindi, artık Github'a son halini kopyalar ve bu macerayı noktalandırırım herhalde. Çok güzel bir deneyimdi DWM, kesinlikle günlük olarak kullanacağım ancak Xmonad'a da bakacağım. Bu konuya atarsam onun mesajlarını atarım.
Not: Batarya %104, farkındayım. Arada bir öyle saçmalayabiliyor kabloyu tak çıkar yapınca düzeliyor.
Hocam elinize sağlık, çok tatlı olmuş. :D

Bilmdeğim için soruyorum Linux arayüzleri çok hoşuma gidiyor ama oyunlarda ve yazılımlarda uyumsuzluk yaşamıyor musunuz?
Adobe yazılımlarını açamıyorum, ancak Krita, GIMP, Kdenlive ve Inkspace işimi görüyor
Office yazılımlarını açamıyorum, ancak LibreOfice işimi görüyor.
Antihile olan oyunların çoğu açılmıyor.(Rainbow Six Siege gibi)
Onun dışında pek bir sıkıntı yok. Witcher 3, Dishonored, Frostpunk, AOE2 HD, Beholder, Assassin's Creed Unity, Brawlhalla, CIV VI bunları rahatça oynadım.

Adobe yazılımlarını açamıyorum, ancak krita, GIMP, Kdenlive ve ınkspace işimi görüyor.
Office yazılımlarını açamıyorum, ancak libreofice işimi görüyor.
Antihile olan oyunların çoğu açılmıyor.(Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gibi)
Onun dışında pek bir sıkıntı yok. Witcher 3, Dishonored, Frostpunk, aoe2 HD, beholder, Assassin's Creed Unity, Brawlhalla, CIV VI bunları rahatça oynadım.

Örneğin Online olarak sık sık olmasa da CS:GO oynuyorum son zamanlarda Valorant başladım onun dışında CoD Warzone falan bunlarda sorun olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı