GNU/Linux masaüstü görünümleriniz

Bilgisayarıma @illedelinux yükledim.

illedelinux kuzu.png

Eyvallah hocam sizin sayenizde 😊

Hocam sizin attığınız sitede bazı şeyler eksikti ben de kendimce derledim.

HTML versiyonu.
MD versiyonu

Düzenlemeyi yaptığım site de stackedit.

Hocam siz Arch Linux yükledikten sonra benim de bir canım çekti şöyle bir şey yaptım.

1622567991022.png

Terminalin bulunduğu kısma sesin şiddetine göre yükselen bir bar koymak istiyorum umarım demek istediğimi anladınız nasıl yapabilirim?

Hocam siz Arch Linux yükledikten sonra benim de bir canım çekti şöyle bir şey yaptım.

Eki Görüntüle 1051342

Terminalin bulunduğu kısma sesin şiddetine göre yükselen bir bar koymak istiyorum umarım demek istediğimi anladınız nasıl yapabilirim?
Panon ile yapabilirsiniz.

Önce bağımlılıkları kurun.
Bash:
sudo pacman -S qt5-websockets python-docopt python-numpy python-pyaudio python-cffi python-websockets
Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra kurulumu yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Panon ile yapabilirsiniz.

Önce bağımlılıkları kurun.
Bash:
sudo pacman -S qt5-websockets python-docopt python-numpy python-pyaudio python-cffi python-websockets
Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra kurulumu yapabilirsiniz.

Panon tarzı ve ekrana uygulamacıklar (Linux Mint'teki gibi) koyabileceğim bir şey var mı Xfce de

Eki Görüntüle 1051342

Dediğim widget ı buldum millet kullanmak isteyen olursa diye bırakıyorum:

1622575362414.png

Görünümü bu şekilde. Yalnız ilk kurulduğunda mikrofondan aldığı sesi gösteriyor masaüstüne ekledikten sonra değiştirebilirsiniz isterseniz. Ben kendi istediğim gibi yani çalan sesi gösterecek şekilde ayarladım. Fotoğrafta da göründüğü gibi Spotify da çalan sesi gösteriyor.

Screenshot_20210601_222547.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı