Turk1428
Decapat
Kötü yanı duck'ta panel ikonu çıkıyor, onun ile paneli kapat aç yapabiliyorsun. Aslında iyi de olabilir buSizin ya da Alperen hocamınkini deneyeceğim kesinlikle![]()

Kötü yanı duck'ta panel ikonu çıkıyor, onun ile paneli kapat aç yapabiliyorsun. Aslında iyi de olabilir buSizin ya da Alperen hocamınkini deneyeceğim kesinlikle![]()
Panon ile yapabilirsiniz.Hocam siz Arch Linux yükledikten sonra benim de bir canım çekti şöyle bir şey yaptım.
Eki Görüntüle 1051342
Terminalin bulunduğu kısma sesin şiddetine göre yükselen bir bar koymak istiyorum umarım demek istediğimi anladınız nasıl yapabilirim?
sudo pacman -S qt5-websockets python-docopt python-numpy python-pyaudio python-cffi python-websockets
Panon ile yapabilirsiniz.
Önce bağımlılıkları kurun.
Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra kurulumu yapabilirsiniz.Bash:sudo pacman -S qt5-websockets python-docopt python-numpy python-pyaudio python-cffi python-websockets
![]()
panon
This is an audio spectrum analyzer.* Requirements: OpenGL >= 3.0 KDE Framework >= 5.63* Required packages for ArchLinux:sudo pacman -S qt5-websockets python-docopt python-numpy python-pyaudio...www.pling.com
Hocam yakıyorHocam siz Arch Linux yükledikten sonra benim de bir canım çekti şöyle bir şey yaptım.
Eki Görüntüle 1051342
Terminalin bulunduğu kısma sesin şiddetine göre yükselen bir bar koymak istiyorum umarım demek istediğimi anladınız nasıl yapabilirim?
Hocam siz Arch Linux yükledikten sonra benim de bir canım çekti şöyle bir şey yaptım.
Eki Görüntüle 1051342
Hocam böyle diyorsunuz canım Arch çekti. Size izin verirseniz bir şey sormak istiyorum. USB gibi aygıtlar bağladığınız vakit algılıyor mu? @Huso112
USB gibi aygıtlar bağladığınız vakit algılıyor mu?
Udisks
paketini yuklemen gerekiyor, yoksa diskleri algilamiyor.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.