Runit desteği eklemeyi düşünüyorum, openrc çok uzun sürer ve çok uğraş alır. Runit ise kısa bir shell scriptten ibaret olduğu için portlaması kolay olsa gerek.Openrc scriptlerini falan portlamayi dusunuyor musunuz?
Runit desteği eklemeyi düşünüyorum, openrc çok uzun sürer ve çok uğraş alır. Runit ise kısa bir shell scriptten ibaret olduğu için portlaması kolay olsa gerek.Openrc scriptlerini falan portlamayi dusunuyor musunuz?
Dostum DWM farklı olarak kaynaktan derlenir. Arco Linux'un DWM'ini bulup indirip üzerinde değişiklikler yaptıktan sonra@Linuxginar hocam sanırım siz de dwm kullanıyordunuz. Üstteki Bar'ın rengini, ikonları vs. nasıl değiştirebiliyoruz?
sudo make clean install
ile derliyorsun.Abi, fontlari unuttun!Eki Görüntüle 1244421
udevd
yikreainit
ile çalıştırmayı başardım. Artık kullanıma hazır diye düşünüyorum. Runit scriptleri sağ olsun servisleri de çalıştırmayı başardık![]()
Hızlıca kurdum, jetbrains mono var enazındanAbi, fontlari unuttun!![]()
Hızlıca kurdum, jetbrains mono var enazından![]()
Kreato/Linux ne zaman hocam?
Bence haftaya yaparsin, kodunu yaziyorum Python tabanli olur. Bir de Hard Dep GNU Utils eklerizKreato/Linux ne zaman hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.