- Makaleler
- 6
Daha fazla
Evet, uzun uğraşlardan sonra LoL'ün wine ile birlikte çok daha fazla FPS verecek bir taktiğini bulduğumu söyleyebilirim.
Ben, leagueoflegends-git ile yükledim. Aynı şeyi lutris'de de yapabiliyorsunuz.
İlk olarak, Lutris client'ı üzerinden LoL'ün üstüne basıp üç noktadan "configure" seçeneğini seçin.
Daha sonra "system options"a basıp:
DXVK_STATE_CACHE ayarını "0" yaptıktan hemen sonra da üstündeki LOG_LEVEL'de "none" olsun.
Şimdi ise DXVK'nın github sayfasından DXVK'nın en güncel sürümünü indirin, 2.1'in içinde setup dosyası yoktur. Ve sanırım daha da setup dosyası gelmeyecek, ama çalışan bir setup dosyası bırakıyorum buraya:
drive.google.com
DXVK'yı setup dosyasıyla birlikte kurduktan sonra sorununuz çözülür.
Şimdi de leagueoflegends-git helper scriptinin çözümüne geçelim.
İlk olarak terminali açıp "leagueoflegends rm-dxvk-cache" ve "leagueoflegends cleanup-logs" yazıyoruz.
Daha sonra attığım DXVK setupunu home, .cache, leagueoflegends, dxvk_2.1 içerisine atıp "leagueoflegends add-dxvk" yazıyoruz.
Tekrardan terminale gelip "leagueoflegends rm-dxvk-cache" ve "leagueoflegends cleanup-logs" yazıyoruz ve rahatlığa ulaşıyorsunuz.
Bu yolda bana yardımcı olanlara teşekkür ederim:
@The Shorekeeper
@Pacmanİnstall
@14kero
Ben, leagueoflegends-git ile yükledim. Aynı şeyi lutris'de de yapabiliyorsunuz.
İlk olarak, Lutris client'ı üzerinden LoL'ün üstüne basıp üç noktadan "configure" seçeneğini seçin.
Daha sonra "system options"a basıp:
DXVK_STATE_CACHE ayarını "0" yaptıktan hemen sonra da üstündeki LOG_LEVEL'de "none" olsun.
Şimdi ise DXVK'nın github sayfasından DXVK'nın en güncel sürümünü indirin, 2.1'in içinde setup dosyası yoktur. Ve sanırım daha da setup dosyası gelmeyecek, ama çalışan bir setup dosyası bırakıyorum buraya:
setup_dxvk.sh

Şimdi de leagueoflegends-git helper scriptinin çözümüne geçelim.
İlk olarak terminali açıp "leagueoflegends rm-dxvk-cache" ve "leagueoflegends cleanup-logs" yazıyoruz.
Daha sonra attığım DXVK setupunu home, .cache, leagueoflegends, dxvk_2.1 içerisine atıp "leagueoflegends add-dxvk" yazıyoruz.
Tekrardan terminale gelip "leagueoflegends rm-dxvk-cache" ve "leagueoflegends cleanup-logs" yazıyoruz ve rahatlığa ulaşıyorsunuz.
Bu yolda bana yardımcı olanlara teşekkür ederim:
@The Shorekeeper
@Pacmanİnstall
@14kero