Gözümün önünde kadına şiddet oldu

Makaleler
4
Bugün alışverişe gittim . Dönüşte de kestirme bir sokaktan geçtik. Kaldırımda duran bir adam vardı. Biz adamı geçtikten sonra evin bahçesinden bir kadın çıktı. Adam öncelikle elindeki anlamadığım çekirdek benzeri bir şey fırlattı ve "Anne filan demem" tarzı bir şeyler dedi tam duyamadım. Sonra kadına doğru koşup itti. Yanımızda başka bir aile de vardı. Çok korktum olayın şokunu atlattığımızda kadın gitti bizde diğer aile ile gittik. Orada bir tepki vermeli miydik bilmiyorum ama hem annem hem ben güçsüzüz. Böyle durumlarda ne yapmalı?

Ben de çok düşünüyorum ne yaparım diye ama yapabilecek şey eğer saldırganın eline yaralayıcı bir alet yoksa ayırmaya veya sakinleştirmeye çalışmak eğer varsa önce kendi güvenliğinizi sağlayıp her iki durumda da polise haber vermek.

Herkesin gücü yettiğine maalesef, müdahale etsen şimdi kadın çıkıp "o benim kocam söver de döver de" dese yine sen suçlu duruma düşersin, hiçbirşey de diyemezsin, o yüzden bu tip olaylarda pek müdahale de bulunmama taraftarıyım, sakinleştirebiliyorsak sakinleştiririz onun haricinde polise haber vermek daha doğrusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı