Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

Bunlar oyunu god level seviyesine çıkardığı için beğenmiyorlar arkadaşlar ne bekliyorsunuz adamlar yapacaginin en iyisini yapmış RDR2'den daha iyi görüntüsü bence bir GTA oyunu olarak bu seviyede bile grafik çıkarmaları çok iyi NPC'ler zaten çok iyi o Arabanın üstünde ki kadını Instagram'a atsalar gerçek insan sanırım.

Bunlar oyunu god level seviyesine çıkardığı için beğenmiyorlar arkadaşlar ne bekliyorsunuz adamlar yapacaginin en iyisini yapmış RDR2'den daha iyi görüntüsü bence bir GTA oyunu olarak bu seviyede bile grafik çıkarmaları çok iyi NPC'ler zaten çok iyi o arabanın üstünde ki kadını Instagram'a atsalar gerçek insan sanırım.

Oyun bence şu an god level seviyesinde hocam anlamsız şekilde ben çok sevdim.

Gta yalan olmasın çok umrumda değil, yeni ip veya en azından yeni red dead görmeyi isterdim en azından daha yenilikçi yaklaşabiliyorlar böyle işlerde, söylediğim şeyler de iki yılda firma içinde yaşanan şeyler, baya çalkantılı bilgi olması babında söylemiştim.
Hocam Rockstar, kendi oyunun kuyusunu kendi kazan şirket.

Kendi oyunlarını "technical demo" niteliğinde değerlendiriyorlar.

GTA hariç hiç bir IPsinin istikrarlı bir şekilde sürdürüldüğünü ben görmedim.

Midnight Club serisini yaptılar, en son Midnight Club Los Angeles gördük, pabucunu dama attılar.

Max Payne haklarını Remedy Entertainment'tan satın aldıktan sonra Max Payne 3'ü çıkardılar, sonra onun da pabucunu dama attılar.

Bully serisi çıktı, aynı şekilde devamı gelmedi.

L.A. Noire Team Bondi stüdyosunun bir projesiydi, adamlar kepenk indirip şirketi kapatmak zorunda kaldılar, battılar çünkü, ama Rockstar devamını getirmek istemedi. Kaldı ki zamanında ne kadar başarılı motion capture'a sahipti oyun.

Manhunt serisini saymıyorum, hadi o günümüz için çok ekstrem, onun devamını getirmeleri çok zor.

GTA dışında çıkardıkları hiç bir oyunun devamı gelmedi. Sanki test projesiymiş gibi diğer IPler. Red Dead Revolver sonrası Red Dead Redemption gördük. 8 sene sonra Red Dead Redemption 2 geldi istisna olarak. Ama onda da Red Dead Online'a desteği kestiler, oyuna içerik gelmiyor 2021'den beri.

Bunlar oyunu god level seviyesine çıkardığı için beğenmiyorlar arkadaşlar ne bekliyorsunuz adamlar yapacaginin en iyisini yapmış RDR2'den daha iyi görüntüsü bence bir GTA oyunu olarak bu seviyede bile grafik çıkarmaları çok iyi NPC'ler zaten çok iyi o arabanın üstünde ki kadını Instagram'a atsalar gerçek insan sanırım.

Olur mu hocam ya GTA 5 modcularının yaptığı şeyi yapmış 10 sene boyunca Rockstar :D dün geceden beri buna fena patlıyorum ya :D

Hocam Rockstar, kendi oyunun kuyusunu kendi kazan şirket.

Kendi oyunlarını "technical demo" niteliğinde değerlendiriyorlar.

GTA hariç hiç bir IPsinin istikrarlı bir şekilde sürdürüldüğünü ben görmedim.

Midnight Club serisini yaptılar, en son Midnight Club Los Angeles gördük, pabucunu dama attılar.

Max Payne haklarını Remedy Entertainment'tan satın aldıktan sonra Max Payne 3'ü çıkardılar, sonra onun da pabucunu dama attılar.

Bully serisi çıktı, aynı şekilde devamı gelmedi.

L.A. Noire Team Bondi stüdyosunun bir projesiydi, adamlar kepenk indirip şirketi kapatmak zorunda kaldılar, battılar çünkü, ama Rockstar devamını getirmek istemedi. Kaldı ki zamanında ne kadar başarılı motion capture'a sahipti oyun.

Manhunt serisini saymıyorum, hadi o günümüz için çok ekstrem, onun devamını getirmeleri çok zor.

GTA dışında çıkardıkları hiç bir oyunun devamı gelmedi. Sanki test projesiymiş gibi diğer IPler. Red Dead Revolver sonrası Red Dead Redemption gördük. 8 sene sonra Red Dead Redemption 2 geldi istisna olarak. Ama onda da Red Dead Online'a desteği kestiler, oyuna içerik gelmiyor 2021'den beri.
Agent’ı unutmuşsun asıl olay orda, bir yerden sonra aşırı büyük değilse ilgilenmeme olayına takıldılar halbuki ben max payne 3’ü çok beğenmiştim, konsantre hisli ve zevkli bir rage deneyimiydi.

Bu beğenmeyenler herhalde gerçek hayatta ki gibi bekliyor üzgünüm arkadaşlar oyunlar o kadar gelişmedi.

Yok hocam öyle beklediklerinden dolayı değil, tamamen “ben bu Trailer'ı beğendim” dememek için bekletimi karşılamadı diyorlar ne beklediklerini sorduğumuzda cevap verilmiyor çünkü. Sırf boş eleştiri yapmak için yapıyorlar yani.

Agent’ı unutmuşsun asıl olay orda, bir yerden sonra aşırı büyük değilse ilgilenmeme olayına takıldılar halbuki ben max payne 3’ü çok beğenmiştim, konsantre hisli ve zevkli bir rage deneyimiydi.
Onda da Mısır'a araştırmaya gittiklerinde başlarına bir takım işler açıldığından dolayı projeyi askıya aldılar diye biliyorum.

Agent hiç bir zaman gün yüzüne çıkamadığı için ondan bahsetmedim ama evet, teknik olarak o da bir test projesi sayılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı