Keşke şunun yerine RDR3 falan çıksa.
RDR3 zor bence şu an Full ekip GTA 6ya çalışıyorlar GTA6 çıktıktan 3 4 sene sonra anca başlarlar yeni seriye.
O sosyal medya kısmında sarkastik detaylar var, yazıları okudunuz mu bilmiyorum.O degil de Ben sadece fragmanı beğenmedim şu sosyal medya zimbirtisina 10 saniye ayırıp digerlerinde haritayı gösterse daha iyi olurdu gidip de ona 30saniye ayırmış şaka gibi
O sosyal medya kısmında sarkastik detaylar var, yazıları okudunuz mu bilmiyorum.![]()
2026 ama 2026 Eylül ise yine çok zaman demektir. Yani 2.5 yıl var. RTX 60 çıkar.PC'nin pabucunu hem dama atar Rockstar. O konuda ben de net bir şey söyleyemem.
Konsol için erteleme olursa PC de tabi ki bu sebeple ertelenir. Benim kişisel tahminim konsol 2025 gibi başarılı bir çıkış yaparsa, PC de 2026'da GTA 6'yı görür. Tamamen kişisel düşüncem, böyle resmi bir bilgi yok.
Herkesin 10 senedir beklediği o an işte geldi!
Grand Theft Auto VI Karşınızda.
Fragmanı gamespot yayınlamış, muhtemelen doğru fragmandır.
Düzenlenmiş fragman. Yeni fark ettim.O muhabbet aşılalı çok oldu hocam resmi fragman.
O sosyal medya kısmında sarkastik detaylar var, yazıları okudunuz mu bilmiyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.