Bu oyun 2008 de çıkmış olmasına rağmen neden hala 20 dolara satılıyor, bizim parayla 650 lira falan yapıyor, indirmeye karar vermiştim ama, 16 sene önce çıkan bir oyun için o parayı vermeye gönlüm razı olmadı.
Çünkü oyunun satış fiyatı 20 dolar. PS3 Store ve Xbox Store mağazalarında da fiyatı gayet uygun. Bizim paramızın değersiz olması ile alakalı.Bu oyun 2008 de çıkmış olmasına rağmen neden hala 20 dolara satılıyor, bizim parayla 650 lira falan yapıyor, indirmeye karar vermiştim ama, 16 sene önce çıkan bir oyun için o parayı vermeye gönlüm razı olmadı.
Bu oyun 2008 de çıkmış olmasına rağmen neden hala 20 dolara satılıyor, bizim parayla 650 lira falan yapıyor, indirmeye karar vermiştim ama, 16 sene önce çıkan bir oyun için o parayı vermeye gönlüm razı olmadı.
20 dolar pahalı bir fiyat değil, sorun bizim para birimine çevirince oluyor.Bu oyun 2008 de çıkmış olmasına rağmen neden hala 20 dolara satılıyor, bizim parayla 650 lira falan yapıyor, indirmeye karar vermiştim ama, 16 sene önce çıkan bir oyun için o parayı vermeye gönlüm razı olmadı.
20 dolar pahalı bir fiyat değil, sorun bizim para birimine çevirince oluyor.
Normal tam oyun fiyatı 60 dolar.20 dolara Amerika'da neredeyse 2 kilo et alınıyor.
Bu tür eski oyunlar için ps3 şart. ücretsiz indir. yamayı kur. Türkçe oyna.Bu oyun 2008 de çıkmış olmasına rağmen neden hala 20 dolara satılıyor, bizim parayla 650 lira falan yapıyor, indirmeye karar vermiştim ama, 16 sene önce çıkan bir oyun için o parayı vermeye gönlüm razı olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.