GTA 4 oynanır mı?

Oyun çok iyidir hocam. Fizikleri olsun,hikayesi olsun oynanmalı kesinlikle. Ayrıca ek paketleri ile oynayabilirsiniz.

Oyunu indirime girdiğinde almanızı tavsiye ederim. 32 TL düşüyor.

Oyunu beğenirsem belki bir kaç ay sonra satın alabilirim ancak şu an ne yazık ki satın alamayacağım. Optimizasyon sıkıntısı olur mu sistemimde?

Oynanır, değer. Sadece hikayesi ve fizikleri için bile oynanır bu oyun.
Başka ne kaldı ki zaten?

Sistemin oyunu rahat açar. Ki GTA 5'i oynadığını söylemişsin, o zaman GTA 4'ü hayli hayli oynarsın. Optimizasyon sorunları abartıldığı kadar değil, özellikle eski bilgisayarlarda.

300 saat oynamış birisi olarak, oynanması gereken bir oyun. Bölüm çeşitliliği pek iyi değil, ama senaryosu falan oldukça iyi. Özellikle araba sürüş mekanikleri, araba hasarı ve fizikleri bu oyunun zirve noktaları.

Karakter kontrollerinin hantallığı, görev çeşitliliğinin az olması, dönemine göre rezalet ara sahneleri can sıkıcı şeyler. Çeşitlilik, açık dünya falan gibi konularda da pek iyi sayılmaz oyun.

Karanlık atmosfer ve araba sürme mekanikleri, bunlar kişisel şeyler. Mesela ben bayılıyorum bu iki öğeye. Ama sen sevmeyebilirsin.

Kısacası, oynanır ama ben orijinal almanı tavsiye ediyorum. Oyun kasar gibi şeyleri bahane edinme, oyunu istersen 1.0.4.0 veya 1.0.7.0'a downgrade edebiliyorsun. Ve düşük GB'ı da söyleme, çünkü o crack versiyonda tlad ve tbogt DLC'lerinin klasörlerini silince 15 GB'a düşmüş, ardından da RAR ile sıkıştırınca 13 GB'a inmiş. Kendim de zamanında yaptığım için biliyorum bunları.

Ve, Steam versiyonu bende çok daha stabil çalışıyordu. Neyse oyun ile ilgili herhangi bir sorun var ise sorabilirsin.

Sistemin oyunu rahat açar. Ki GTA 5'i oynadığını söylemişsin, o zaman GTA 4'ü hayli hayli oynarsın. Optimizasyon sorunları abartıldığı kadar değil, özellikle eski bilgisayarlarda.

300 saat oynamış birisi olarak, oynanması gereken bir oyun. Bölüm çeşitliliği pek iyi değil, ama senaryosu falan oldukça iyi. Özellikle araba sürüş mekanikleri, araba hasarı ve fizikleri bu oyunun zirve noktaları.

Karakter kontrollerinin hantallığı, görev çeşitliliğinin az olması, dönemine göre rezalet ara sahneleri can sıkıcı şeyler. Çeşitlilik, açık dünya falan gibi konularda da pek iyi sayılmaz oyun.

Karanlık atmosfer ve araba sürme mekanikleri, bunlar kişisel şeyler. Mesela ben bayılıyorum bu iki öğeye. Ama sen sevmeyebilirsin.

Kısacası, oynanır ama ben orijinal almanı tavsiye ediyorum. Oyun kasar gibi şeyleri bahane edinme, oyunu istersen 1.0.4.0 veya 1.0.7.0'a downgrade edebiliyorsun. Ve düşük GB'ı da söyleme, çünkü o crack versiyonda tlad ve tbogt DLC'lerinin klasörlerini silince 15 GB'a düşmüş, ardından da RAR ile sıkıştırınca 13 GB'a inmiş. Kendim de zamanında yaptığım için biliyorum bunları.

Ve, Steam versiyonu bende çok daha stabil çalışıyordu. Neyse oyun ile ilgili herhangi bir sorun var ise sorabilirsin.

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. Oyun hakkındaki tüm sorularımı cevapladın.

Şuan orijinal alamam ancak oyunu beğenirsem bitirdikten 2-3 ay sonra satın almayı düşünüyorum.

Merhaba, şu anda GTA San Andreas'ı da neredeyse bitirmiş bulunmaktayım ve aklımda GTA 4'ü de oynamak var. Sizce 13, 3GB indirmeye değer mi?

Oynanır ben ilk kez 2 sene önce oynamıştım o da sistemim yeterince iyi olmadığı içindi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa sizden duydum oyunları oynamadım tabii bir şey diyemem.

Arkadaş Metal Gear Solid V, the Legend of Zelda: Breath of wild ve Red Dead Redemption 2'den bahsediyor.

RDR2 evet, o çok daha iyi. Ama arada 10 yıllık bir fark olduğunu da unutmayalım. GTA 4 günümüzde hala oldukça iyi, ama araba sürme mekanikleri harika ya. Oyunun o kısmı bana yetiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı