GTA 6 bence patlayacak!

• Konuyu başlatan Smuya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 224
  • Görüntüleme 13.792
Arkadaşlar şimdi gerçekçi düşünmemiz lazım. Yıl olmuş 2023 ve GTA V çıkalı tamı tamına 10 yıl oldu. Rockstar GTA Online üzerinden parayı kıracağım diye insanları yıllarca bekletti ve bu da beklentiye yol açtı. Şu anda beklenti inanılmaz boyutlarda ve bu yetmezmiş gibi LinkedIn, X gibi platformlar üzerinden gaz vererek beklentiyi büyütme peşindeler. Bu oyun patlarsa kendileri yok olacak farkında değiller. Bence bu beklentinin üzerine dünyanın en iyi oyununu koy patlar. Rockstar üzerinden kilit isimlerin ayrılığına da bakılırsak önceki Rockstar oyunlarıyla ya hemen hemen aynı kalitede ya da daha düşük kalitede bir oyunla karşılaşacağımız neredeyse kesin benim gözümde. Siz ne düşünüyorsunuz?

Patlak verebilir ama en kötü ihtimalle RDR 2 gibi bir kalite bekliyorum.

Bu oyundan tam olarak beklenti ne ki? Hiç spesifik bir beklenti göremedim. Tam olarak ne mekaniği bekliyoruz? Bir önceki oyun zaten her şeyi ile çok iyiydi ve yıllar önce yapılmış olmasına rağmen böyleydi. Mekanik olarak biraz gelişse ve üstüne çok sağlam bir hikaye yazılsa dahi bence yeterli olacaktır.

Rockstar, kaliteyi uzun vadede geliştirdikleri her oyunla arttıran bir firmadır ve GTA 6 üzerinde kaç yıldır çalışıldığını hepimiz biliyoruz. Yine de, GTA 6 beklentileri karşılayamazsa hiç üzülmem. Bazı güzel şeyler, oldukları gibi kalabilirler. Ne olursa olsun "GTA 5 açar mı?" sözü hiç eskimeyecek. Ne olursa olsun, GTA Vice City'e yapılan "GTA Türk" modu unutulmayacak. Kaç yıl geçerse geçsin, "Red Dead Redemption 2" bir şaheser olarak hatırlanacak.

Trailer falan gelmeyecek arkadaşlar beklentilerinizi en dibe çekip bu yıl başka bir trailer beklemeden hayatınızı sürdürün. Tebrikler Rockstar, tüm sevenlerini hayal kırıklığına maruz bıraktın. Bu kadar tembel bir şirket... 👏👏

1698332165358.png

Bu oyundan tam olarak beklenti ne ki? Hiç spesifik bir beklenti göremedim. Tam olarak ne mekaniği bekliyoruz? Bir önceki oyun zaten her şeyi ile çok iyiydi ve yıllar önce yapılmış olmasına rağmen böyleydi. Mekanik olarak biraz gelişse ve üstüne çok sağlam bir hikaye yazılsa dahi bence yeterli olacaktır.
İşte sorun da o. Eski oyunların iskeleti 3 ana odak kişiye bağlı ve onlar yok. Üstelik siz diğer beklenti örneklerini gördünüz mü bilmiyorum ama adam ciddi ciddi "Gelmiş geçmiş en iyi oyun olmazsa biter" gibi yorumlar yapabiliyor.

İşte sorun da o. Eski oyunların iskeleti 3 ana odak kişiye bağlı ve onlar yok. Üstelik siz diğer beklenti örneklerini gördünüz mü bilmiyorum ama adam ciddi ciddi "Gelmiş geçmiş en iyi oyun olmazsa biter" gibi yorumlar yapabiliyor.
Bu yorumları yapmaya itiyorlar insanları. Sen 6 yıldır tek bir işaret bile vermezsen yeni oyunun çıkacağı hakkında fotoğraf bile paylaşmaz, ismini bile kullanmaz isen insanlar üst düzeye çekerler beklentilerini. En son çıkardıkları oyunun üzerinden neredeyse 6 yıl geçti. Şirket hala tek bir oyun hakkında fotoğraf bile yayınlamadı. Dünyanın en iyi oyunu çıkmazsa tepki çekerler 10 yıl boyunca bunu mu bekledik biz diye.

Trailer falan gelmeyecek arkadaşlar beklentilerinizi en dibe çekip bu yıl başka bir trailer beklemeden hayatınızı sürdürün. Tebrikler Rockstar, tüm sevenlerini hayal kırıklığına maruz bıraktın. Bu kadar tembel bir şirket... 👏👏

Eki Görüntüle 1991052
Velet kitle GTA 5'e para akıtmayı bırakırsa çıkartırlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı