Burada söyleyen ban yer yasak dostum söylemesi. Fit’e bir bak.Ooo yeni duyuyorum hiç bakmamıştım güvenli bir site biliyor musunuz indirebilecegim virüssüz yabancı site vb olabilir fark etmez güvenli olsun yeter.
Burada söyleyen ban yer yasak dostum söylemesi. Fit’e bir bak.Ooo yeni duyuyorum hiç bakmamıştım güvenli bir site biliyor musunuz indirebilecegim virüssüz yabancı site vb olabilir fark etmez güvenli olsun yeter.
Aaa teşekürler hocam bilmiyordumBurada söyleyen ban yer yasak dostum söylemesi. Fit’e bir bak.
Fit ne oluyorAaa teşekürler hocam bilmiyordum
Fit kız iste hacim o kadar söyleyebilirim ancaAaa teşekürler hocam bilmiyordum
Fit ne oluyor
HeeeeeeFit kız iste hacim o kadar söyleyebilirim ancaanlarsın artık.
Full programlar tertemizzz yillardir var yapıştırrrOoo yeni duyuyorum hiç bakmamıştım güvenli bir site biliyor musunuz indirebilecegim virüssüz yabancı site vb olabilir fark etmez güvenli olsun yeter.
Full programlar tertemizzz yillardir var yapıştırrr.
Hiç sıkıntı yok ikisine de güvenebilirsin yıllardır kullandıklarımdırHocam oyun indir VIP güvenilir mi? Birde fullproglamlae bişi bişi(Ban yiyeceğim birazdan ama sıkıntı değil)
Mining yapıyor sanırım. Ekran kartı daha cok isiniyor. Antivirüs kullandıktan sonra sıkıntı olur mu bilemiyorum.Hocam oyun indir VIP güvenilir mi? Birde fullproglamlae bişi bişi(Ban yiyeceğim birazdan ama sıkıntı değil)
Hiç sıkıntı yok ikisine de güvenebilirsin yıllardır kullandıklarımdır.
Mining yapıyor sanırım. Ekran kartına daha çok yük biniyor yani. Antivirüs kullandıktan sonra sıkıntı olur mu bilemiyorum.
Mining yapıyor sanırım. Ekran kartına daha çok yük biniyor yani. Antivirüs kullandıktan sonra sıkıntı olur mu bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.