GTA V PC Sürümü Hakkında Görüşlerim

Ayarlar menüsünün de fotoğrafını paylaşabilir misiniz? @iDark

Son düzenleme:
Hocam HD 7770 ve AMD Athlon II X2 270 3.4 GHz ile Low ayarlarda çok zor oynuyorum. Kasmalar ve takılmalar oluyor. Sizin işlemciniz nedir?

Sonunda girdim. High ayarlarda 50 FPS alıyorum ama G3258 ve 750 Ti ile oyun takılıyor ve acayip bug var oyunda. Arabalar uçuyor, yollar kayboluyor falan. Anlamadım bi tek bende mi var ki?
O bug değil. İşlemciniz yetersiz kalıyor.

Technopat sosyal'de çok küçük bir yazım hatasından dolayı yasaklama almışım. Ben oyunhayati. Şurda insanlarla 2-3 şey paylaşmak için giriyorum buraya en ufak bir hatada yasaklama alıyorum bir gün boyunca. Teşekkürler Technopat...

Hocam HD 7770 ve AMD Athlon II X2 270 3.4 GHz ile Low ayarlarda çok zor oynuyorum. Kasmalar ve takılmalar oluyor. Sizin işlemciniz nedir?
Sizde anormal bir durum var. Öyle olması mümkün değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bilgisayarınızın markası ve ısınma durumu nasıl? Ayrıca kullandığınız grafik ayarlarında kaç FPS alıyorsunuz?

Herkes inceleme beklerken beklemek çok sıkıcı. Değil mi oyuncular?

1080p GTX970 ile full ultra settings'de 30-57 arası FPS normal mi?

Normal dostum, genelde 30 civarında mı yoksa 50 civarı mı?

Arkadaşlar oyunun pc sürümü hakkında bir video çekip paylaştım ve görüşlerimi de belirttim. İzlemenizi öneririm. Sesimin boğuk ve kötü çıkması için özür dilerim telefondan kayıt yaptığım için ayarlayamamışım tam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim bende de aynı kart var ve işlemcimiz, RAM'imiz seninle aynı. Sanırım laptop'ımız (benimki Toshiba Satellite) da aynı. Eğer oyunda akıcılık var kasma yok diyorsan sana güvenip alacağım. Bu arada oynarken laptop'ın çok ısınıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…