GTA V PC Sürümü Hakkında Görüşlerim

Oyunu bir kaç saattir oynuyorum ve sizlere görüşlerimi belirtmek istedim. Öncelikle oyunun optimizasyonu harika olmuş. Hayatımda ilk kez bir Rockstar oyununu bu kadar akıcı şekilde oynadım. Üstelik ekran kartım 7670M gibi çok iyi bir kart olmamasına rağmen. Almaya tereddüt eden arkadaşlar varsa kesinlikle orjinal olarak alsınlar adamlar bizim için gerçekten uğraşmış ve oyunun PC sürümünü çok başarılı yapmış.

Oyunu bir kaç saattir oynuyorum ve sizlere görüşlerimi belirtmek istedim. Öncelikle oyunun optimizasyonu harika olmuş. Hayatımda ilk kez bir Rockstar oyununu bu kadar akıcı şekilde oynadım. Üstelik ekran kartım 7670M gibi çok iyi bir kart olmamasına rağmen. Almaya tereddüt eden arkadaşlar varsa kesinlikle orjinal olarak alsınlar adamlar bizim için gerçekten uğraşmış ve oyunun PC sürümünü çok başarılı yapmış.
Hocam HD 7770 ve AMD Athlon II X2 270 3.4 GHz ile Low ayarlarda çok zor oynuyorum. Kasmalar ve takılmalar oluyor. Sizin işlemciniz nedir?

Technopat sosyal'de çok küçük bir yazım hatasından dolayı yasaklama almışım. Ben oyunhayati. Şurda insanlarla 2-3 şey paylaşmak için giriyorum buraya en ufak bir hatada yasaklama alıyorum bir gün boyunca. Teşekkürler Technopat...

Hocam HD 7770 ve AMD Athlon II X2 270 3.4 GHz ile Low ayarlarda çok zor oynuyorum. Kasmalar ve takılmalar oluyor. Sizin işlemciniz nedir?
Sizde anormal bir durum var. Öyle olması mümkün değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat sosyal'de çok küçük bir yazım hatasından dolayı yasaklama almışım. Ben oyunhayati. Şurda insanlarla 2-3 şey paylaşmak için giriyorum buraya en ufak bir hatada yasaklama alıyorum bir gün boyunca. Teşekkürler technopat...

Sizde anormal bir durum var. Öyle olması mümkün değil.
Peki bilgisayarınızın markası ve ısınma durumu nasıl? Ayrıca kullandığınız grafik ayarlarında kaç FPS alıyorsunuz?

1080p GTX970 ile full ultra settings'de 30-57 arası FPS normal mi?

Arkadaşlar oyunun pc sürümü hakkında bir video çekip paylaştım ve görüşlerimi de belirttim. İzlemenizi öneririm. Sesimin boğuk ve kötü çıkması için özür dilerim telefondan kayıt yaptığım için ayarlayamamışım tam. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar oyunun pc sürümü hakkında bir video çekip paylaştım ve görüşlerimi de belirttim. İzlemenizi öneririm. Sesimin boğuk ve kötü çıkması için özür dilerim telefondan kayıt yaptığım için ayarlayamamışım tam. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim bende de aynı kart var ve işlemcimiz, RAM'imiz seninle aynı. Sanırım laptop'ımız (benimki Toshiba Satellite) da aynı. Eğer oyunda akıcılık var kasma yok diyorsan sana güvenip alacağım. Bu arada oynarken laptop'ın çok ısınıyor mu?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı