Çözüldü GTX 1060 ve i5 6500 sistem GTA 5 düşük performans sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ulaş Ç.

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar,

Geçen yazın sistem toplamıştım fakat ekran kartı almamıştım bu yaz da ekran kartını aldım fakat ekran kartı oyunlarda az FPS veriyor gibi geldi. Yardımcı olursanız sevinirim.

1 yıl bilgisayarı ekran kartsız kullandım. Bu yüzden işlemcimde sıkıntı olabilir mi?
GTA 5'te mesela 30 ile 50 FPS alıyor. (CPU kullanım %100 iken GPU kullanımı düşüyor ve oyun takılıyor.)

Sistem:
  • i5 6500
  • MSI B150 Gaming m3
  • GTX 1060 6GB
  • Kingston 8 GB 2133 MHz

Merhabalar CSGO da 100 FPS almaya başladım.Dün durum normal idi 250-350 FPS arası alıyordum fakat noldu nasıl oldu anlayamadan FPS 100'e ve daha aşağısına düşmeye başladı.Çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Msi afterburner programiyla oyun icerisindeyken sicaklik ve kullanım değerlerini ss alıp atar mısın?

VSYNC açıksa kapat bende nasılsa 60+ FPS'e gelemiyor diye açmıştım o açıkken oyun kafasına göre FPS veriyordu mesela şehir içinde %95+ kullanım yaparken ekran kartı dağlara çıkınca %40 lara düşüp beni 30 FPS'e sabitliyordu bulunduğun ortama göre ekran kartı kendisini çalıştırıyordu bizzat denedim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı