GTX 970 Sistemde CS:GO FPS Sorunu

Daha fazla  
İşlemcim : Amd Fx 6300
Ekran kartı : Galax Gtx 970 hof edition

CS:GO oynarken FPS 90-140 arası değişiyor. Öldükten sonra araya giren bir iki saniyelik sahnede FPS 300 oluyor. Onun dışında haritada aksiyondan uzak durup duvara bakınca FPS yükseliyor. Aksiyona girince yine yerlerde. Deneyimli birisinin yardımına ihtiyacım var. Nedir bu sorunun sebebi ? @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım o 2 saniyelik arada fps nin yükselmesi gayet normal.Ben CS:GO da 30 fps alıyorum ve öldükten sonra öldüreni gösterirken 100 fps ye çıkıyor.Sıkıntı yapmana gerek yok.

Ani fps düşüşleri kasmaya sebep oluyor. 1500 tl ye ekran kartı alıp CS:GO yu 100 fps de oynamaktan bahsediyorum. Kasalarında Gtx 760 olan internet cafede geçen gün CS:GO oynadım fps 400 den yüksek.

ya benim oyun menüleriden fps'm sapıtıyor. Mesela orjinal FIFA 15 yüklü oyuna girince fps normale dönüyor ama oyun açıldığındaki ilk menüde fps 3000-4000 arası değişiyor oyuna girince normal seviyeye düşüyor. Aynı şekilde farcry4 oyun menüsünde 450-500 fps veriyor oyuna girince düzeliyor anlamadım ben de

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı