O kalın kafalılardan biri ben değilimdir İnşAllah. Ben sadece eleştiri yapıyorum.Ama o kalın kafalar anlamıyor ki.
O kalın kafalılardan biri ben değilimdir İnşAllah. Ben sadece eleştiri yapıyorum.Ama o kalın kafalar anlamıyor ki.
@Hakan Turan Kime fanboy diyorsun? Senin Nvidia fanboyu olduğunu herkes biliyor. Kendin fanboysun millete de fanboy deme.
Öncelikle @Mustafa K. onu sana söylemedim. Ve @BERWAR fanboy derken seni de kastetmedim. Sen üstüne alındın ve yazımın tamamını okumadan bana fanboy diyorsun. Ben kimin ihtiyacı ne ise onu alsın diyorum sen hala bana laf atmaya çalışıyorsun. Üstelik kart önerilerinde resmen AMD al yeter mantığıyla ( Nasıl bir mantıksa artık ) yorum atan birisin. Sana cevap yazmaktan bıktım artık. Ben @Because Im Batman gibi, Nvidia' nın Game Ready Driver politikasından bahsettim. Nvidia PC oyun sektörünün en üst kademede olan şirketi. Böyle bir özellik mi yoksa sadece performans mı? Çoğu oyun Nvidia' ya özel özellikler barındırıyor. Örneğin AC Syndicate Nvidia ekran kartların daha yüksek grafiklerde çalışacak. Bunlar gibi özelliklerden bahsediyorum ben. Ama dediğim gibi isteyen istediğini alsın. 8 GB' a ihtiyacın varsa GTX 970 alma zaten. Bu konularda karşılaştırma değil kullanım amacı önemlidir. Oyun için alınacaksa R9 390 alınabilir, GTX 970' te alınabilir. İkisi aynı cümle olsa da arada büyük fark var. GTX 970 daha güçsüz olduğu halde daha iyi bir oyun optimizasyonuna sahip olduğundan, amaç oyun oldukça GTX serisine yönlenmek mantıklıdır. Bu tamamen tercih meselesidir. Üstelik AMD fanboyu derken başka birini kastettiğim halde üstüne alınıyorsan bu durumu kabul etmişsin demektir.@Mustafa K. Sen onu boşver, onu bilen biliyor. İşi gücü fanboyluk.
Konuyu nasıl hortlatmışsın. Ayrıca biraz araştırın lütfen yazdığınız tamamen yanlış.R9 390 5GB kullanıyorsa bile en fazla, GTX 970 3.5GB kullanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.