GTX970 GTA 5 FPS Sorunu

Yalçın Taban

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı / 3D Game Artist
Merhaba arkadaşlar, bundan 2 ay önce yeni bir bilgisayar topladım. İçinde Gigabyte G1 GTX 970 var fakat;
(MSI GTX970)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda benchmark testinde 100 FPS'lere ulaışırken aynı ayarlarda benımkı 90'ı zor goruyor. Bazı yerlerde hatta 40'a düştüğü bile oluyor. Ne yapabilirim de ben de 100 FPS'leri görebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar özür dilerim yan hesap açmak zorunda kaldım Bu arada barış Özer bey Ekran kartım
GİGABYTE G1 GTX 970
Z97X-GAMİNG 5
İntel Core i5 4690x
SSD Hyperx
Bakın rust oyununda bile fps drop oluyor ben inanmıyorum bu ekran kartının böyle düşük bir performans vericeğine ne yapabilirim.

12
Ekran Kartını oc edincemi bu sorunla karşılaşılıyor peki?
Yok hayır kardeşim OC'suz hali bu fakat OC kullanmayı bilmiyorum. OC GURU II programını kullanmayı bilmiyorum. MSI Afterburner'da bir şeyler kurcaladım fakat FPS değeri hep aynı kaldı.

İşlemcin nedir?
GİGABYTE G1 GTX 970
Z97X-GAMİNG 5
İntel Core i5 4690x
SSD Hyperx

Biriniz yardım edebilir mi? Lütfen ya ihtiyacım var.

Ekran kartının sürücüsünü yazar mısın?
BIOS güncel mi?
Oyun oynarken arka planda diski veya işlemciyi kullanan program var mı?
Afterburner'i kapat da oyunu aç fps değerini görmek istiyorsan illa fraps aç.
Yazılanları bir dene buraya yaz.

Hangi işletim sistemini kullandığına,o işletim sisteminin güncel olmasına,Bios ve ekran kartı driver'larının güncel olmasına ve tabiki oyunun orijinal olup güncel olmasına dikkat et derim.

Bilgisayarınıza virüs girmiş olabilir, sıcaklık değerleri nelerdir ? Eğer soğutmada da bir sorun yok ise format attırın, indirdiğiniz bir içerik GPU ve CPU'nuza yük bindiriyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı