- Makaleler
- 12
Çok kötü. Mesai ücretini alın bari, mecbur değilseniz çalışmak hiç mantıklı değil. Bunlar insanın iliğine kadar sömürmeyi kendilerine hak görüyorlar gerçekten.20 yaşındayım
Çok kötü. Mesai ücretini alın bari, mecbur değilseniz çalışmak hiç mantıklı değil. Bunlar insanın iliğine kadar sömürmeyi kendilerine hak görüyorlar gerçekten.20 yaşındayım
Sanırım günde 11 saat çalışacağım. Fazlası olur azı olmaz. Asgari + yol + sigorta. Başka iş bulamadım. Saat fazla geldi. Sizce Afgan işçi mi oldum?
Mesai ücreti yok hocam. 4250 TL veriyorlar. Başka yerde iş bulamadım çok yere sordum.Çok kötü. Mesai ücretini alın bari, mecbur değilseniz çalışmak hiç mantıklı değil. Bunlar insanın iliğine kadar sömürmeyi kendilerine hak görüyorlar gerçekten.
Geçici. Nesi iyi ki? 11 saat çalışıyorsun ve 4250 TL.Dürüst olayım, şartlar çok iyi. Geçici mi kalıcı mı düşünüyorsun?
Markette işe girsem 8-9 saat çalışıp bu parayı alabileceğim zaten.Sen kötü şart görmemişsin dostum. Asgari verdiklerine şükret yol ve sigorta da var, yeme de yanında yat hem de geçicisin. Şu an 12 saat çalışıp 3K alamayan zibil arkadaşım var. Siz Ucundan namuslusuna denk gelmişsiniz. Sıfır vasıfla şuan piyasadaki en iyi şartları vermişler size.
Markette işe girsem 8-9 saat çalışıp bu parayı alabileceğim zaten.
Haftada 66 saat çalışıp 4250 TL bence çok şükür edilecek bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.