Günde 11 saat çalışacağım

Çok kötü. Mesai ücretini alın bari, mecbur değilseniz çalışmak hiç mantıklı değil. Bunlar insanın iliğine kadar sömürmeyi kendilerine hak görüyorlar gerçekten.
Mesai ücreti yok hocam. 4250 TL veriyorlar. Başka yerde iş bulamadım çok yere sordum.
Dürüst olayım, şartlar çok iyi. Geçici mi kalıcı mı düşünüyorsun?
Geçici. Nesi iyi ki? 11 saat çalışıyorsun ve 4250 TL.
Millet 8-9 saat çalışarak rahatlıkla bu parayı alabiliyor zaten.
 
Garson işi almışın. Türkiye'de göçmen yokken bile bu insanlar 11 saat çalışıyordu. Ben bile kabzımanlık yapmadan önce garsonluk yapıyordum ve yevmiye ile. Sigorta falan yoktu.
 
Sen kötü şart görmemişsin dostum. Asgari verdiklerine şükret yol ve sigorta da var, yeme de yanında yat hem de geçicisin. Şu an 12 saat çalışıp 3K alamayan zibil arkadaşım var. Siz Ucundan namuslusuna denk gelmişsiniz. Sıfır vasıfla şuan piyasadaki en iyi şartları vermişler size. Deneyimim var şef garsonluk yaptım başka yerlerde falan diyorsan başka da onu diyen buraya bu soruyu zaten sormaz.
 
Sen kötü şart görmemişsin dostum. Asgari verdiklerine şükret yol ve sigorta da var, yeme de yanında yat hem de geçicisin. Şu an 12 saat çalışıp 3K alamayan zibil arkadaşım var. Siz Ucundan namuslusuna denk gelmişsiniz. Sıfır vasıfla şuan piyasadaki en iyi şartları vermişler size.
Markette işe girsem 8-9 saat çalışıp bu parayı alabileceğim zaten.
Haftada 66 saat çalışıp 4250 TL bence çok şükür edilecek bir şey değil.
 

Geri
Yukarı