Arkadaşlar telefoncu telefonuma iPhone 7 ile takas teklifi sundu bende bir düşüneyim dedim ve hemen size gelip konuyu açayım dedim. Sizce iPhone 7 günümüzde kullanılır mı?
Redmi Note 8 Pro.Telefonunuz ne peki?
1. Pil rezalet. Fecaat. Rezil yani. Hızlı biter zor dolar.Arkadaşlar telefoncu telefonuma iPhone 7 ile takas teklifi sundu bende bir düşüneyim dedim ve hemen size gelip konuyu açayım dedim. Sizce iPhone 7 günümüzde kullanılır mı?
Hocam özellik açısından neredeyse iPhone 11'e denk olan bir telefonu iPhone 7 ile takas etmek saçma.Redmi Note 8 Pro.
Redmi Note 8 Pro kullanıyorum hocam bende böyle bir teklif gelince sizinle paylaşmak istedim.Kullanım amacınıza bağlı. Ben düne kadar j2 kullanıyordum. Dedem hala tuşlu kullanıyor.
Redmi Note 8 Pro hocam.1. Pil rezalet. Fecaat. Rezil yani. Hızlı biter zor dolar.
2. 4K 60FPS yok.
3. İşlemcisi yetersiz. Çoğu uygulama artık zorluyor.
4. RAM yetersiz. Çok uygulama açınca kasıyor.
Sizin cihaz ne?
Anladım hocam bence de ben gayet memnunum telefonumdan ama böyle bir teklif gelince sizinle paylaşmak istedim.Hocam özellik açısından neredeyse iPhone 11'e denk olan bir telefonu iPhone 7 ile takas etmek saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.