Güray aydın hipertrofi programına geçilir mi?

neext34

Decapat
Merhaba arkadaşlar spora başlıyalı 1.5 ay oldu. Bu zamana kadar full body yapıyordum ama artık sıkıldım, ben de bu programa geçtim. Failureleri kısalttım beyond failure çıkardım. Sizce bu programdan devam etmeli miyim? Dünden itibaren başladım ve güzel bir programa benziyor.

Program:

Pazatesi.
Bench press 4x10 (son set tükeniş)
İncline dumbell press 4x10 (son set tükeniş)
Cable cross 3x15 (butterfly 3x15)
Overhead press 4x10 (rır 1-2)
Lateral raise 4x15 (son set tükeniş)
Rear delt fly 3x15 (son set tükeniş)
Triceps pushdown 4x10 (failure)

Salı.
Lat pulldown 4x10 (rır 1-2) (failure)
Barbell row 4x10 (rır 1-2) (failure)
Seated cable row 3x15.
Role pullover 3x15.
Pull up 1X Max (failure)
Hammer curl 3x12 (son set tükeniş)
Barbell curl 4x10 (rır 1-2)
Dumbell cırl 4x10 (rır 1-2)

Çarşamba.
Squat 4x10 (rır 1-2)
Leg press 4x10 (rır 1-2)
Leg curl 4x10 (rır 1-2)
Calf raise 4x15 (rır 1-2)

Perşembe.
İncline dumbell press 4x8 (rır 1-2)
Cable crossover 3x12
Overhead press 4x10 (rır 1-2)
Leteral press 3x10
Rear delt fly 3x15 (rır 1-2)
Triceps pushdown (4x10) (rır 1-2)

Cuma.
Lat pulldown 4x10 (rır 1-2)
Seated cable row 4x15.
Romanian deadlift 4x10 (rır 1-2)
Dumbell curl 4x10 (rır 1-2)
Preacher curl 3x10 (failure, rır 1-2)
Leg press 5x10 (rır 1-2)
Calf raise 4x15 (rır 1-2)

Niyeki işe yaramaz mı bunu yapsan gelişmezmiyim? Birde sizin önerebilceğiniz ppl programı varmı hazır.
Hocam 2 3 ay ağırsağlam 5x5 yapmanızı tavsiye ederim barfiks ve dips var bu programda bu ikisini yapamıyosan YouTube da var nasıl geliştireceğin ,ondan sonra YouTube da tengrisama hypertrophy programına başlayın

Hocam 2 3 ay ağırsağlam 5x5 yapmanızı tavsiye ederim barfiks ve dips var bu programda bu ikisini yapamıyosan YouTube da var nasıl geliştireceğin ,ondan sonra YouTube da tengrisama hypertrophy programına başlayın
Hocam öncelikle konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum. Ben spora hafta içi 5 gün gidiyorum hafta sonu 2 gün dinleniyorum. Şimdi sizin bahsettiğiniz 5x5 programına baktım ağırsağlamın programını buldum ama bunda haraketler çok az değilmi hocam bir de 3 gün bu sizce bundan mı devam ediyim yoksa sizin bildiğiniz program varmıdır?

Dosya Ekleri

• 1763458928947.png
    1763458928947.png
    45,8 KB · Görüntüleme: 5
Hocam öncelikle konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum. Ben spora hafta içi 5 gün gidiyorum hafta sonu 2 gün dinleniyorum. Şimdi sizin bahsettiğiniz 5x5 programına baktım Ağırsağlam'ın programını buldum ama bunda hareketler çok az değil mi hocam bir de 3 gün bu sizce bundan mı devam edeyim yoksa sizin bildiğiniz program var mıdır?

Hocam hareketlerin az olmasına aldanmayın bunlar gayet başlangıç için yeterli aslında bu ileri seviye içinde uygun ama başlangıç seviyesi insanlar yüksek hacimi yani fazla hareketi kaldıramayabilir o yüzden başlarda 2 3 aylığına bu programı yapman daha uygun, 2 3 ay geçtiğinde hem spor ile ilgili bilgin artacak hem de vücudun daha uygun hale gelecek daha sonra YouTube'da tengrisama hypertrophy programı var onu kullanabilirsin hem tengrisama hypertrophy programına başlamadan önce videoyu tamamen izle hem de 5x5 programının açıklamasını tamamen oku dips ve barfikse önem ver bunları yapmaya çalış , barfiks çekemiyorum diye araştırma yap birsürü şey çıkar ,yapamıyorum diyip bırakma

Technopat Haberler

Geri
Yukarı