Haksız Owerwatch VAC ban

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

-Tragedy

Centipat
Dün 14:00'da Steam'a girdiğimde oyundan Owerwatch VAC banı aldığımı öğrendim. Kimseye yalan borcum yok inandırmaya da çalışmayacağım. İsteyen inanır, istemeyen yazmasın uğraştırmasın. Ne hile kullandım ne de başka bir program indirdim. Şimdi derler indirdin Steam Discord, TS ve Spotify harici hiçbir şey yok, en ufak bir şey. Oyun olarak da PUBG ve CS yüklüydü. Zaten neyse ban yedim gereksiz yere açılabilir mi? Steam desteğe güzel bir dille anlattım (İngilizce) 5 6 saat oldu. Sizce açılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumunuz için teşekkür ederim, keşke sizin gibi insanlar daha fazla olsa.
Bu arada merak eden varsa banlandığım maçı bırakıyorum şuraya izleyen izlesin.
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-SFx6b-5cV5N-DhwpF-ipYD5-hUoEM.

@KingKong_ sana gelecek olursak dosyalarım da herhangi bir 3.parti yazılım kurulu değil.

Sanmıyorum ama hile değilsen kusura bakma.

Owerwatch Yasaklanması VAC olduğu an kimse hile olmadığına inanmaz.

Sabah SMURF hesap ile 51 vurdum haksız ban yemeyi bekliyorum!!! (YERSEN)

Dosya Ekleri

• 20200501165303_1.jpg
    20200501165303_1.jpg
    152,4 KB · Görüntüleme: 54
@reptile hadi gelde gene yalanla insanları bir insan ile dalga geçmek onu aşağılamak onu yalancı göstermek çok basit değil mi?
O açtığım konuya boş yorum yapmak için gelen, çok bilmişler klavye delikanlılığı yapmak çok basit nasıl olsa dünya sizin etrafınızda dönüyor her şey sizin dediğinize göre olacak değil mi?
Siz ve sizin gibilere bir şey derler ama şimdi söylemeyim yeri değil.
Size söyleyeceğim daha çok şey var ama malum hem ramazan ayındayız hem forumdayız inşallah gerçek hayatta karşılaşmayız.
Sizi Allah'a havale ediyorum, inşallah yaptıklarınızın karşılığını alırsınız.
Bir insanı yalancı duruma düşürmekten zevk almaya siz devam edin beyinden mahrum kalmış özürlüler.
Öncelikle şunu söyleyeyim, kolay kolay kimse vac ban yemez, önceden yapmışsınız evet iyi k
Yorumunuz için teşekkür ederim, keşke sizin gibi insanlar daha fazla olsa.
Bu arada merak eden varsa banlandığım maçı bırakıyorum şuraya izleyen izlesin.
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-SFx6b-5cV5N-DhwpF-ipYD5-hUoEM.

@KingKong_ sana gelecek olursak dosyalarım da herhangi bir 3.parti yazılım kurulu değil.
Banlandığım maç diye bir şey yok, ya bu maçtan önce kullandıysan. Zaten suçsuz isen desteğe yazmaktan başka çaren yok, ha suçlu da olabilirsin önceden yapmışsın şimdi niye yapmayasın.
Ayrıca Vac yemeden önce OW 'a düşüyorsunuz, bunun için suçsuz olduğunuzu düşünmüyorum.

Hile olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki küfür veya beslemeden dolayı da yemiş olabilirsiniz.
Dostum Küfür Vb Ban Yemedim. 1. Oyun İçi Chat Yazı Yazmam 2. Olarak Vac Ban Oyun Bozanlık Küfür Vb Verilmiyor..
Daha geçen gün aynı konu açıldı. Konu sahibi aynı sizin gibi "haksız" yere ban yediğini söylüyordu. @reptile hocam GBT'yi çıkardı koydu şak diye.

Konuyu okumak isterseniz: CS:GO Durduk yere VAC ban yedim - Technopat Sosyal

Yaptınız bir hata, bari gelip burda kendinizi böyle durumlara düşürmeyin yahu. :)
Agacım anlama kıtlığı vb Varmı? 2 Defa farklı forumlarda gösterttim steam spotify discord ts harici bişi yok la yok
Suçsuz yere ban yiyen adam 50 defa bas bas suçsuzum demez. Eğer eminsen otur bekle. Zaten yapılabilinecek tek şey beklemek.
Aga Steam Çarıma çok Yükleme Yaptım oyunlara vb Şimdi Cs Gitti + Profilde O Yazı Var Bide Dışardan Hileci Ruslar Gibi Gözükücez
Steam Community :: -Tragedy Bakmak İstersen Diye Attım
Haksız yere ban yenilmez. Buraya yazınca banınız açılmaz.
Farkındayım Kardeşim Soruyorum Fikri Olan Varmı Sizce Açılır Mı Alçılmaz Mı Diye
Valve, ceza sistemi olarak güzel işler yapıyor bence, Dota 2 ve CS'den çok örneklerine rastladım.
Haksız yere ban yemişsen eğer, bildirirsen eğer tekrar inceleyip açacaklardır. Böyle hatalar olması istisna da olsa muhtemel. Eğer cevap alamazsan Türkçe yazarak da rapor edebilirsin durumu, umarım haksız Ban'ın kısa bir sürede açılır. :) iyi geceler, iyi forumlar.
Teşekkürler dostum senin gibisine rastlamayalı baya oldu moral verdin teşekkürler steam desteğe yazdım zaten gerisini bekleyecem umarım açılır
Bir gün ben gereksiz ban yiyeceğim ve bu arkadaşlar yüzünden kimse bana inanmayacak ona korkuyorum.
Şuan Aynısı Bana Oldu Kardeşim millete yalancı deme gibi bi hakkın yok yalan borcum mu var? klasik türkiye forumları

Son düzenleme:
@ahmetdurmus.16 herhangi bir makro yazılımı yüklü olabilir mi? Fark etmediğiniz, gözden kaçan?

Kullandığım Logitech G300 faremin kendi uygulaması var ama oradan da herhangi bir makro ayarı yapmadım, sadece tuşlarına medya tuşlarını ekledim o kadar.
Geçenlerde bilgisayarıma virüs bulaşmıştı bilgisayar bayağı kendinden geçmişti sonra zor bela kaldırabildim. Acaba oradan bir şey olmuş olabilir mi?

@KingKong_ dostum benim sinirlendiğim nokta
1. yalancı diye suçlanmam.
2. hesabımın ifşa edilmesi. (Bunlara kimsenin hakkı yoktur)
3. haksız yere benimle alay etmeleri.

Bakın ben zaten asla hile kullanmadım demiyorum evet yaklaşık 5-6 ay önce kullandım, ama kullandığım için zaten pişmanım niye bir daha açayım ki?
Profilimde zaten oyunlarım var, profil desen 28 level, CS:GO'da ki rankım nova 2 rütbem 20,
Seçkin olacakken ben niye hile açayım ki?
Mantıklı düşünemeyip VAC ban yazısını gördüğü anda hile kullandın diyen özürlülerden bıktım usandım.

@simplified.erdem ben oynadığım oyuna dikkatli şekilde yaklaşırım, yani uzun zamandır ses kastığım için ve ekipmanlarım iyi olduğu için adamların yerlerini anlayabiliyorum.
Aim e gelirsek aimim oyuna ilk başladığımda yani 1 yıl önce berbattı ama aim antrenmanı yaparak kendimi geliştirdim ve aimim şu an da bence gayet iyi zaten çevremde ki insanlar da şahit. Sadece rankımı yüksek değildi nedeni ise hileler, karşı takıma hile geliyordu ve maçı kaybediyorduk ya da toxic oyuncu geliyordu ve rankım siliniyordu, benim en az 3 kez rankım silindi, nadiren keleşler ile maç giriyordum ve maçı hile olmaz ise kazanıyorduk ve bende ortalama 20-30 adam vuruyordum. Rankıma göre iyi biriyim o yüzden bana hile deniyor.

Halen daha anlamayıp inkar edenler var ise gelsinler Discord'da adam akıllı sohbet edelim konuşalım, anlatayım yaşadıklarımı en detaylı şekilde.

Bayagi hileci profiline benziyor. Cok buyuk ihtimalle hile kullandin ve burada hile degilim diye bize bir sey anlatmaya calisiyorsun, bizim Valve yetkilisi olmadigimizin farkinda degilsin. Bende hile kullandim hemde 3 defa. Ben hic diyor muyum hile yapmadim yeminle sucsuzum diye? Kullandim hileyi cunku karsida 4 tane mevlana adam vardi sinirli animda actim hileyi yenilsekte bir tane hileciyi quit cektirebilmistim. Eger yaptiysan hileyi gururlu bir sekilde "BEN HILE YAPTIM, VAR MI DIYECEK" de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı