Haksız yere düşük sözlü notu alıyorum

Mr. Ahmedov

Hectopat
Yer
Shinjuku/Kabukichō
Merhaba. Liselerin ne hale geldiğini söylemiyorum bile, evden okula okuldan eve tek kelime ettiğim bile yok lakin Türk dili ve edebiyatı öğretmenim sözlüme 50 verdi ve tam beni sınırda bırakacak şekilde de performans ödevimden not kırdı. Sebebini daha sormadım yarın soracağım ama neden böyle bir şey yapılmış olabilir? Şaka anlamda konuşmuyorum gerçekten 1 kelime dahi etmediğim günler var ve ders içi notlarım çok düşük geliyor :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Liselerin ne hale geldiğini söylemiyorum bile, evden okula okuldan eve tek kelime ettiğim bile yok lakin Türk dili ve edebiyatı öğretmenim sözlüme 50 verdi ve tam beni sınırda bırakacak şekilde de performans ödevimden not kırdı. Sebebini daha sormadım yarın soracağım ama neden böyle bir şey yapılmış olabilir? Şaka anlamda konuşmuyorum gerçekten 1 kelime dahi etmediğim günler var ve ders içi notlarım çok düşük geliyor :(
Ders içi performansın nasıl? Düşükse ondan olabilir.

Bazı öğretmenler derse katılıma çok önem veriyor. Derse katılıyor muydunuz? Bahsettiğiniz kişilerin katılımı nasıldı?

Ders içi performansın nasıl? Düşükse ondan olabilir.
Bazı öğretmenler derse katılıma çok önem veriyor. Derse katılıyor muydunuz? Bahsettiğiniz kişilerin katılımı nasıldı?
Notların nasıl? Ders içindeki durumunu da bilmek lazım. Tek kelime etmediğim günler var diyorsun da ölü gibi oturup derse katılmayan öğrenciye durduk yere neden yüksek not versin ki?
Kesinlikle yapabildiğim soruları yapıyorum hatta 2 defa artı aldım ve asla öyle başımı sıraya koyup uyuduğum yok diğerleri gibi. Derse katılıyorum, başım dik şekilde dersimide dinliyordum. Bahsettiğim kişiler dersin ortasında telefonda oynuyorlar derse geç kalıyorlar hocaya karşı zorluk çıkartıyorlar ama onların bile en az 50. Ben hariç benim gibi hal ve hareketlere sahip olanlar en az 70 alıyor :(.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı