Floodu okumamissiniz.Yani Kızılay'ın böyle bir şey yapması kötü. Bir de bununla alakalı hala boş boş duran hükümeti görünce bir şey diyesim gelmiyor. Ahbap gerekeni yapmış.
Floodu okumamissiniz.
Sabahtan beri boğazımı yırttım açıklamak için, buyurun açıklama.
Bana Ak trol diyen arkadaşlara da selam olsun.
Okudum. Şu anda kötü bir süreçteyiz. Hala satış yapmaları bence doğru değil.
Ben sorunlarin bir kisminin da lojistikten kaynakli oldugunu dusunmekteyim. Ilk hafta Hatay'a giden yollar yeniden yapilmakla ugrasildi.Senin anlatmaya çalıştığın şeyi de anladım o konularda, Haluk leventin açıklamasını da fakat olay bu değil. Kızılay elinde bulunan bilmem kaç bin çadırı zaten deprem anında direk bölgelere sevk etti ücretsiz olarak. Sonrasında çadır eksiği olduğundan Haluk levent yani Ahbap derneği çadır arayışına giriyor ve Kızılayın çadır imalatını yapan yan kuruluşu diyelim elindeki 2050 tane çadırı ahbap derneğine para karşılığı satıyor. Kızılay yaptığı açıklamada o çadır satışından elde edilen para yine Kızılaya kaldı , yani bizim çadır yapımındaki ham madde için para kaynağı diyor da yine de böyle bir durumda neden parayla çadır satışı yapılıyor ve çadır eksiği var iken o kenarda duran 2050 tane çadır ücretsiz olarak bölgelere gitmiyor ? Yani Kızılay tekrar çadır imalatı yapmak için gereken bütçeye de sahip, gelen yardımlardan toplanan paraya da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.