Hangi Marka GTX 970 Alınmalı?

Gigabyte kullanıyorum, çok memnunum özellikle wind force 3x soğutmada çok başarılı.
 
MSI veya Asus ama bence Asus. Ben de ROG Strike modeli var, ısısı belli bir seviyeye çıkmadan fanlar çalışmıyor. Bu işlem oyunlara da yansıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus, msi dan daha iyidir ama aynı zamanda daha pahalıdır. Zotac gtx970 amp! edition ordaki kartların hepsinden daha güçlüdür. Saat ve bellek hızları daha yüksek ancak ses çıkartır ve soğutmasının çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. Eğer sesten rahatsız olmazsanız zotac, eğer rahatsız oluyorsanız ve soğutması iyi olsun diyorsanız asus, biraz daha düşük fiyat vereyim diyorsanız msi, gigabyte hakkında birşey söyleyemeyeceğim çünkü hiç kullanmadım. Bu arada diğer markaların overclock edition versiyonları da zotac amp! edition versiyonu gibi normal çekirdek ve bellek hızından daha yüksek olur. Almak istiyorsanız onlardan da alabilirsiniz (y)
 
Bu ekran kartı yerine GTX 780 Ti yanında i5 4670 alınırsa diğer bileşenler de fiyatta çok zorlanmazsa bence ucuz ve daha verimli bir sistem olur. Bir düşünün.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı