Hangi Marka GTX 970 Alınmalı?

yorumlarınızla MSİ ve GİGABYTE arasında kaldım. MSİ kalitesini zaten biliyorum ancak söylendiği gibi GİGABYTE'da da hiç bir eksik yanı görmedim bu yüzden vatan a hangisi gelirse onu almayı düşünüyorum
 
Vatan'a %100 ihtimalle MSI getirilir. Çünkü Vatan Bilgisayar Gigabyte ürünleri satmıyor. Satış politikasından dolayı Vatan'da mevcut olan tek Gigabyte ekran kartı "Titan Z".
 
Ya şu MSI GTX 970'ler de gelse keşke biran önce. Bir haftadır bekliyorum gelecek diye. Her gün kontrol ediyorum, çeşitli illerde stok görünüyor, arıyorum, bakın felanca yere gelmiş, sorun bakalım sahipsiz mi diye, hepsi de benim gibi önsipariş sahiplerinin, birkaç saat içinde tekrar siliniyor stoklardan. Sabırsızlanıyorum her geçen gün, umarım biran önce şöyle yüklü bir parti gelir de başkaları böyle beklemez.
 
Gigabyte der susarım

Gigabyte öyle bir markadır ki secret in the shade gibi onu keşfeden Evga ve Gigabyte arasında tereddütleri olabilir sadece Evga da fiyat olarak çok pahalı olduğu için Gigabyte al rahatına bak. Keşke Gigabyte teymini kolay olsada keşfedilse :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı