Hangi öğün tozu markası alınmalı?

Vzeyn

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, kilo vermek için öğün tozu kullanmak istiyorum. İçeriği iyi olan bir öğün tozu markası arıyorum, aynı zamanda spor da yapıyorum bu yüzden proteini kaliteli bir ürün arıyorum. Daha önce Proteinocean ve bahs markalarını inceledim ama ikisindende emin olamadım, kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Marka önerebilir misiniz, bütçe olarak orta fiyatlı belki bir tık daha fazlada olabilir.

Merhaba kilo vermek için öğün tozu kullanmanıza gerek yok, öğün tozu denilen şeyin içindeki proteine de çok güvenmemenizi tavsiye ederim, buna para vermek yerine diyet programı hazırlayıp daha uyguna getirebilirsiniz, iyi günler.

Merhaba kilo vermek için öğün tozu kullanmanıza gerek yok, öğün tozu denilen şeyin içindeki proteine de çok güvenmemenizi tavsiye ederim, buna para vermek yerine diyet programı hazırlayıp daha uyguna getirebilirsiniz, iyi günler.

Zaten benim asıl amacım sürekli bir kullanım değil. Sadece vaktim olmadığında özellikle sabahları pratik olur diye böyle bir arayıştayım, bazen sağlıksız alternatiflerdense bu tarz ürünler daha mantıklı geldi bana. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı