Hangi oyunlara zam gelecek?

ScoRp1oN_TR

Centipat
Katılım
25 Nisan 2023
Mesajlar
445
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 10100F
GTX 1660S
16 GB DDR4 RAM
H410M Pro
120 GB SSD
1 TB HDD
Cinsiyet
Erkek
Kısa süre içinde Call of Duty'de zam geldi. Zam gelecek ve güzel oyunlar var mıdır? Alayim.
 
Ah shit, here we go again. F8lq-mDXMAEtK9S.png
 
BF serisi şu an indirimde diye biliyorum. Koleksiyonluk değil de oynamak için alıyorsanız GamePass tercih edebilirsiniz.
Bence %80 gibi bir indirime girmişken oyunları almak daha mantıklı. Zaten çoğu online öncelikliymiş, duyduğuma göre. Her ay 70 TL vermektense komple almak daha mantıklı olabilir.
 
Genel olarak indirime giren oyunların, dolar fiyati ile de arasında fark varsa, kısa bir süre sonra zamlandığını gözlemledim.
 
Zam yemeyen ne kaldı ki memlekette. Her türlü oyuna zam yaparlar. Geçen senenin yaz indirimlerinde Garry's Mod indirime girmesi gereken yerde 18.50 TL'den 40 liralara çıkmıştı. Neyin ne olacağı hiç belli olmaz. En iyisi sonradan pişmanlık duymadan şimdiden oyun almak. Sadece oyun için değil, pahalı diye almadığımız her şeyi 1 ay sonra hiç alamayacağız. Al gitsin kardeşim.
 
Önümüzdeki Kasım-Aralık aylarında mevsimsel indirim olacağı için Steam'in indirim kuralları gereği bir anda bir çok oyun zamlandı ve zamlanmaya devam edecek. Yani sormayı bırakın. Dolar bazında ucuza gördüğünüz her oyunun zamlanma potansiyeli yüksek demektir.
 

Geri
Yukarı