Havlayan köpeğe/sahibine yasal işlem

Hayvan sesinden rahatsız olan hayvan sevmeyen anlamına gelmez hiçbir canlının ölmesini de vicdanen istemem fakat benimde bir yavrum var sürekli köpek havlamasından uyanıyorsa şikayet etmek kadar doğal bir durum olamaz neymiş biri yszmış şikayet etselerde birşey olmazmış bırakın şikayet etsinlermiş kabahatler kanunu gereği hayvanın havlaması doğalmış insanlar konuşuyor onlarda havlıyormuş! Ben senin daire kapına gelsem arkadaşımla sabaha kadar konuşsam sende sesten rahatsız olsan bende insanım konuşuyorum desem ne kadar anormal ise gecenin vakti sabaha kadar havlayan o hayvanın asıl sahibi olan hayvanın rahat tavırları da o kadar anormaldir.. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok! Ya bir çaresini bulursun yada kırsal bir yere taşınır mutlu mesut yaşarsın! Gerçek bir hayvan sever bunların yaşanmasına müsade etmez zaten diğerleri zevkleri uğrununa hayvanları hapseden zihniyettir .
 
Asla zehirlenme ve köpeği hapsetme gibi işleri desteklemiyoruz ancak insanlar rahatsız oluyorsa köpeği başka yere götürmek en uygun olanıydı ve yapılmış.

@korkunc ivan sen de troll müsün nesin amacın ne? Troll değil ve ciddiysen Allah bildiği yapsın senin gibi düşünen insanları.
 
Bir köpek ve kedi sahibi olarak söylüyorum komşularınızın anlayışlı olması ve sizinde köpeğinizi havlamaması konusunda eğitmeyi bilmeniz gerekli. Benim köpeğim asla havlamaz.
 
Köpek insandan daha değerli değildir. Geceden sabaha kadar sürekli havlıyorsa bu rahatsız edici bir durumdur. Kaldı ki, hiçbir köpek sürekli olarak havlamaz. Havlıyorssa bir sorun vardır. Köpeğin sahibi bir şey yapmaktan acizse, "kulübe koy, mama ver, su ver olsun bitsin" mantığındaysa yazık.. köpeğe de sahibine de..
 

Geri
Yukarı