Hayat çok kotü

Pringles Kedisi

Hectopat
Daha fazla  
Ev çok sıcak. Sıkıntıdan patlıyorum. Hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor. Ülkenin sorunları var. Ülkedeki herkes isyan ediyor. Ekonomimiz çöktü. Her şey çok pahalı. Ülkede rahat edebilen yok. Hayat çok kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dersine çok çalışırsan en iyi üniversiteye gidip yurtdışında rahat iş bulabilirsin. Herhangi bir işte çok çalışırsan zengin olabilirsin. Nasıl anlamak istiyorsan öyle.

Hocam bir şey demek istemiyorum ama bu mu dert dediğiniz şey. Türkiye vatandaşlarının dertlerini saymışsınız. Sıcaklar bir sonraki mevsim geçer, diğer dertler için yurt dışına gidersiniz. Sıkılmak mı? Keşke tek derdim sıkılmak olsa.

Herkes yine bol keseden sallamış, yok çalış düzelir yok şunu yap düzelir gibisinden hele birisi "adam ol" yazmış bu kadar had bilmeyen insanlar karşısında çıldırmamak elde değil. Arkadaşlar siz gerçek hayatı galiba, yazın televizyonlarda yayınlanan romantik komedi dizileri ile karıştırıyorsunuz!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı