Hayata Bakış Açım Değişti

Yok dostum şöyle anlatıyim Duygusal boşlukta kaldım bunun çevreylede alakası yok yanlız hissediyorum sadece. Telefondan girdiğim için anlatamıyorum heralde kusura bakma.
Mesele o bu değil yanımda kimse olmadığını düşünmem çıkar için insanların herkesi beni başkasını kullandığimi düşünüyorum.
CS:GO'ya başlayın. Ciddiyim. CS:GO maçında tanıştığım bir çocuk neredeyse en iyi arkadaşım oluyordu. Ebeveynleri ile ilgili bir sıkıntı yaşadık. İstemediler benimle konuşmasını. O yüzden irtibatımız kesildi. [emoji45] Ama yavaş yavaş oyunu öğrenince arkadaş çevreniz olur. 3-4 maçta bir Türk'e denk gelirsiniz zaten. Arkadaş ekleyin. Samimi olun. Aman fazla güvenip de telefon numarası falan vermeyin de. Samimiden kastım o değil. Arada bir mesaj atın. Oynuyorsanız biliyorsunuzdur zaten de. Ben söyleyeyim yine de. [emoji4]
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı