Hayatımda dönüm noktası olan bir olay

• Konuyu başlatan 333365
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 416
  • Görüntüleme 442.922
@Ella Freya yok yahu. Düşmanımız olsa bile biz yaptığımız işi tam yaparız, eksik ve yanlış iş yapmayız. Ben de o kıza dair tek resim bile kalmadı, kızı o zamandır da görmedim. Ne o aradı ne de ben aradım.
Benim eski kız da yeni sevgili yapınca kendisi takipçilerini temizlemiş. Ben de dahil. Şaşırdım mı? Hayır.

@Ella Freya boş ver. Kendi vizyonsuzluklarında boğulsunlar. O kadar işim gücüm arasında ben şahsen bunlarla uğraşamam artık.
Ben tamemen hedeflerime odaklandım. Arada oyun müzik sonra ders diye günlerim geçiyor. Ankara içinde makina kazanayım, o kızı kazanmaktan 50 kat daha iyi olacak. Daha sonra Los Angeles F1 vizesi :) Ama Amerika'ya gidince bioya Los Angeles/California yazıp ona bir selam göndereceğim. Yok öyle zamanımı çalıp yok olmak. Daha sonra arkasına tekmeyi koyarım engelle :D

Aynısını şu an tek bir kız ile yaşıyorum, tıpkısının aynısı resmen. 5. Paragraftayız hatta şu an, sevgili olduğu kişi de benim eski arkadaşım. Rezalet bir çocuk, arkadaşımla beni çok kötü satmıştı. O çocuktan mutlu değil ama seviyor. Böyle ironik bir durum var. Neyse sonunu bilmeme rağmen devam edeyim ben gizlemeye.

@Just a Minute yani gizlemeye devam edersen aşağı yukarı bununki gibi bir sonuç çıkar. Ben senin yerinde olsam şimdiden bırakırdım.

@Just a Minute yani gizlemeye devam edersen aşağı yukarı bununki gibi bir sonuç çıkar. Ben senin yerinde olsam şimdiden bırakırdım.
Olmuyor işte, olayın saçmalığının bende farkındayım. Yaklaşık bir aydır da kendimi ondan birazcık uzaklaştırmaya çalışıyorum ama olmuyor işte. Yanında olunca ayrı mutlu oluyor insan.

Yanında olunca ayrı mutlu oluyor insan.
Yanında olmayınca da bir o kadar mutsuz oluyor. Sen bu kızı en kısa süre içerisinde bırakmaya çalış. Kızla ne zamandır arkadaş olduğunu bilemiyorum ama arkadaşlığınızın ömrü maksimum 1 sene. Ondan sonra zaten bozulur ve etkisinden kolay kolay çıkamazsın. Şimdiden bırak ki çok etkilemesin.

Yanında olmayınca da bir o kadar mutsuz oluyor. Sen bu kızı en kısa süre içerisinde bırakmaya çalış. Kızla ne zamandır arkadaş olduğunu bilemiyorum ama arkadaşlığınızın ömrü maksimum 1 sene. Ondan sonra zaten bozulur ve etkisinden kolay kolay çıkamazsın. Şimdiden bırak ki çok etkilemesin.
Denemekten başka çare yok o zaman, sınıfta öyle bir sınıf ki takılmalık samimi insan yok başka. Dediğinizi uygulamaya çalışayım bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı