Hayatımda dönüm noktası olan bir olay

• Konuyu başlatan 333365
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 416
  • Görüntüleme 443.230
Anlıyorum da yaşadığın bir iki olaydan dolayı da kendini tamamen soyutlaman mantıklı değil, hayat bir şekilde devam ediyor.

Anlıyorum da yaşadığın bir iki olaydan dolayı da kendini tamamen soyutlaman mantıklı değil, hayat bir şekilde devam ediyor.

Onca şeyden kastım bir sürü konu ve çok karmaşıklar. O yaşadığım şeylerden şunu çıkarıyorum. Kadınlar-kızlar genellikle konulara çok daha duygusal yaklaşıyorlar. Bu da hiç hoşlanmadığım bir şey ve onları hayatıma soktuğumda beni etkiliyorlar.

Anlıyorum, mesafeli şekilde davranmak en doğrusu olur. Aslında bu olayın kızı ya da erkeği yok, herkese karşı mesafeli davranmak lazım.

Sağlıklı düşünmek önemli. Ben de birinden hoşlanıyorum ama beni yedeğe attığı için mecbur arkadaş gözüyle bakmaya çalışıyorum. Fakat imkansız gibi. Aynı sınıftayız, her gördüğümde cidden çok üzülüyorum. Bana umut vermese zaten direk kafamdan çıkarırım da, umut verip bıraktı.
Ne ben, ne de o birbirimize karşı "senden hoşlanıyorum" gibi bir şey söylemedik. Fakat gerçekten hem ben ona değer verdiğimi hissettiriyordum, o da bana değer verdiğini hissettiriyordu.
Fakat şimdi başkasıyla flört olduğunu öğrendim. Eski mesajlara falan bakıyorum, ben çok alttan almışım. Görüldü atmasına rağmen ısrarla ve ısrarla yazmışım. Üzerimde sürekli sıcak soğuk yapmasına rağmen yazmışım. Sevince öyle oluyor işte, tek sıcağında çok bağlanırsın ve yaptığı bütün kötülükleri unutursun. Orası ayrı bir konu, sadece tek merak ettiğim neden bir anda iplerin neden böyle koptuğu.. İlk konuşmaya başladığımız zamanlar koluma girmişti, sabah sınıfta beni gördüğü gibi "günaydııın" tonuyla demişti. Hiç unutmam onu. Her gün bütün samimiyeti ve içtenliğiyle "günaydınn, iyi gecelerr" yazardı. Gerçekten çok mutlu oluyordum şu mesajları alınca. Mutlu uyanıyordum, mutlu uyuyordum. Mutluluk seviyem yüksekti. Sonrasında dediğim gibi konuşma bir anda kesildi. Sürekli nerede yanlış yaptım falan diye düşünüyordum. Fakat fark ettim ki ben yanlış yapmamışım, o beni kullanmış :D
Buradan çıkardığım ders de birine çok fazla bağlanmamak gerekiyormuş. Uzaklaşınca canın çok yanıyor çünkü...

Sağlıklı düşünmek önemli. Ben de birinden hoşlanıyorum ama beni yedeğe attığı için mecbur arkadaş gözüyle bakmaya çalışıyorum. Fakat imkansız gibi. Aynı sınıftayız, her gördüğümde cidden çok üzülüyorum. Bana umut vermese zaten direk kafamdan çıkarırım da, umut verip bıraktı.
Ne ben, ne de o birbirimize karşı "senden hoşlanıyorum" gibi bir şey söylemedik. Fakat gerçekten hem ben ona değer verdiğimi hissettiriyordum, o da bana değer verdiğini hissettiriyordu.
Fakat şimdi başkasıyla flört olduğunu öğrendim. Eski mesajlara falan bakıyorum, ben çok alttan almışım. Görüldü atmasına rağmen ısrarla ve ısrarla yazmışım. Üzerimde sürekli sıcak soğuk yapmasına rağmen yazmışım. Sevince öyle oluyor işte, tek sıcağında çok bağlanırsın ve yaptığı bütün kötülükleri unutursun. Orası ayrı bir konu, sadece tek merak ettiğim neden bir anda iplerin neden böyle koptuğu.. İlk konuşmaya başladığımız zamanlar koluma girmişti, sabah sınıfta beni gördüğü gibi "günaydııın" tonuyla demişti. Hiç unutmam onu. Her gün bütün samimiyeti ve içtenliğiyle "günaydınn, iyi gecelerr" yazardı. Gerçekten çok mutlu oluyordum şu mesajları alınca. Mutlu uyanıyordum, mutlu uyuyordum. Mutluluk seviyem yüksekti. Sonrasında dediğim gibi konuşma bir anda kesildi. Sürekli nerede yanlış yaptım falan diye düşünüyordum. Fakat fark ettim ben yanlış yapmamışım, o beni kullanmış :D
Buradan çıkardığım ders de birine çok fazla bağlanmamak gerekiyormuş. Uzaklaşınca canın çok yanıyor çünkü...

Terk edildikçe bağlanmanın şiddetini ayarlayabilecek kıvama geliyorsun 🙂 Zaten belli bir süreden sonra duyguların yalama olduğu için çektiğin acıda epey azalır.

Ben de işte okul çıkışı benimle sürekli aynı toplu taşımaya binen kıza bir şeyler hissettim bunun dışında daha ileri bir şey yok. Aynı okuldayız ama farklı sınıftayız. Kantinde falan görüyorum sürekli. Bu işlerde hiç becerim ve kendime güvenim olmadığı için yine okul bitene kadar böyle uzaktan tek taraflı bir sevgi olur.

Benim edindiğim derse göre birinden hoşlanıyorsanız, hoşlanmış gibi davranın. Duygularınızı net belli ederseniz karşı tarafta bunu anlar ve olumlu/olumsuz yaklaşır. Olumsuz yaklaşması belirsizlikten iyidir hocam.

Geçmiş olsun, üzüldüm. Hissettiğiniz duyguları keşke ertelemeyip söyleseydiniz. En azından keşkelerle yaşamaktan iyidir. Ayrıca, bilmem, eğer söyleseydiniz belki de bazı şeyler daha mı farklı olurdu acaba diye düşünmüyor değilim. Hoş, üstünden onca zaman geçmiş ve belki de şu yaşlarınızda sizin için yaşandı ve bitti dediğiniz olaylardan biridir ya da sadece bir tebessüm edip geçiyorsunuzdur. Artık olgunlaştınız. Çizik çekeli çok olmuştur diye düşünüyorum.

Kendi tecrübelerime dayanarak şunu söylemeliyim ki, bu zamana kadar çok incindim ve bu saatten sonra hatta bu dakikadan sonra incinmeye pek niyetim yok.

Bundan böyle incitmek, incinmekten iyidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı