Hayatın anlamını buldunuz mu?

Arap savaş kitabı ile kuarkları nasıl aynı mesajda kullandın, hayret ettim doğrusu. :)

Hangi mantığa oturttun bu ikisini?

Vay. Oysa ki içinde psikoloji sosyoloji tarih adalet astroloji vs bölümler var. Askeri disiplin bölümü de elbet var ancak savaş kitabı demene tebessüm ettim.
Ortada bir savaş var diyebilirsin evet. Ancak bu insanın kendi nefsiyle olan savaşıdır. Ölüme kadar süren bir savaş.

Burada da size karşı çıkmam lazım. Savaş yoktur, nefsi müdafaa vardır. Savaş, çok büyük bir sorumluluktur ki ona anca cahiller yeltenir.
Kitaptaki mecazları kaldırır da döneme uyarlarsak savaşsal birçok elementin olduğunu görürüz.
Vay. Oysa ki içinde psikoloji sosyoloji tarih adalet astroloji vs bölümler var. Askeri disiplin bölümü de elbet var ancak savaş kitabı demene tebessüm ettim.
Kahve mi yahu bu, 3'ü 1 arada olsun. :) Daha doğru düzgün bir mantık kurmamışsınız, hayatın anlamı diye ananızın babanızın dinini sunuyorsunuz. Bir de kuark, gök ada falan diyor.

Hz.Muhammed'in (Allah'ın selamı onun üzerine olsun) yaptığı savaşlar defans savaşıdır bu arada.
Kitaptaki mecazları kaldırır da döneme uyarlarsak savaşsal birçok elementin olduğunu görürüz.

Kahve mi yahu bu, 3'ü 1 arada olsun. :) Daha doğru düzgün bir mantık kurmamışsınız, hayatın anlamı diye ananızın babanızın dinini sunuyorsunuz. Bir de kuark, gök ada falan diyor.
Kendini büyük görme. :) Düzgün mantık kuramamışsın derken? Tam olarak iletişim kuramıyoruz sanırım. Alaycı tavrınızı bir kenara bırakıp "doğru düzgün" cümle kurarsanız anlayabilirim.

Hz.Muhammed'in (Allah'ın selamı onun üzerine olsun) yaptığı savaşlar defans savaşıdır bu arada.

Kendini büyük görme. :) Düzgün mantık kuramamışsın derken? Tam olarak iletişim kuramıyoruz sanırım. Alaycı tavrınızı bir kenara bırakıp "doğru düzgün" cümle kurarsanız anlayabilirim.
Bu kategoriye yazmak için belli bir düşünsel birikiminiz olması gerekiyor. Yoksa uçtum şahitlerim var veya gece 3'te camıma çıkan keçiyi gördüm aydınlandımvari kafalar ile burada felsefe diye anca hava yazıyorsunuz. Kuarkları, gök adaları öğrenip de sonun Kuran ile bittiyse aç bir konu, bunun mantığı neymiş yaz, biz de okuyalım.

Hayatın anlamı diye ilkel korkular için oluşturulan "defansları" pazarlıyorsunuz.

En küçük kuarktan gök adalara her şeyi okumalısın. Nereden geldim nereye gidiyorum neden hayattayım neden öleceğim ölüm nedir sorgula. Mutlaka okuman gereken 1 tane kitap var. Her şeyin açıklandığı bir kitap... Geri kalan kitaplar olmasa da sırf o kitap yeter. Kuzey kutbunda da olsan Çölün ortasında dağın başında da olsan o kitap sana yeter.

Gözlerini ve kulaklarını kapatıp böyle doğduğunu düşün. Belki biraz daha anlamana yardımcı olur bu etkinlik.

Atlas mı okuyayım? Çölde falan harita lazım olur o bakımdan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı