Hayatta hiç sevgilinin olmaması

Kendine bir hobi bulmani tavsiye ederim. Spor muzik vs. ozguvenin yerine gelmesini saglar. Sen tek de olsan ozelsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence benim de hiç olmayacak. Tipim falan düzgün bence ama sosyal anksiyete, çekingenlik derken hayatımda hiçbir zaman bir grup içerisinde yer almadım. Arkadaşlık olgusunu bile tamamen unuttum. Böyle birinin n'olacak ki sevgilisi olmuş olacak?

İnsan arasına karış, sosyalleş, git psikolojik tedavi ol denir genelde ama cebinde beş kuruş para yoksa bunlar pek mümkün değil. Para kazanmak için iş kurmaya çalışıyorum ve daha beş kuruş bile kazanamadım. Psikolojiymiş, sosyalleşmekmiş düşünemiyorum bile. Zaten para kazanamıyorsan bunları dert etmen bile lüks. Hiçbir şeye hakkım yokmuş gibi hissediyorum bazen.

Arkadaşlar, şimdi en baştan ileride karşına biri çıkar tarzı bir şeyler söyleyebilirsiniz ama ben hiç zannetmiyorum. 17 yaşındayım, pek yakışıklı değilim, esmerim. Şu ana kadar bir kız bile bana seni seviyorum demedi. Bu ister istemez moralimi bozuyor. Yani okulda ya da başka bir yerde bulurum birini açılırım ama ben içini sevmedikçe neye yarar? Belki ileride de hiç kimse çıkmaz, karşıma böyle boş boş yaşayıp giderim. Evlenmeyi de düşünmüyorum zaten.

Yalnızlık en iyisi hocam sevgili oluyorsun bin dert çıkıyor valla hiç çekilmez.

Yalnızlık en iyisi hocam sevgili oluyorsun bin dert çıkıyor valla hiç çekilmez.
Katılmıyorum hocam insan tecrübe etmeli böyle şeyleri yaş ilerlemeden. Sonuçta her insan duygusal açıdan bir ilişki ister, hayatında biri olsun ister, sevmek ister sevilmek ister. İyiyi veya kötüyü ancak tecrübe ederek öğrenebiliriz. Şu ekonomi içerisinde örneğin maddi açıdan büyük bir külfet sevgili buna katılıyorum ama her şeyin de bir bedeli var. Bu arada ben de 25 yaşındayım ve adamakıllı hiçbir ilişkim olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı