Hayattan zevk alamamak

Cihan2435

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Gıda Mühendesi
Merhaba arkadaşlar, uzun bir süredir kendimi mutsuz hissediyorum. Günlük yaşantımdan zevk almıyorum. Önceleri sıkıntımı geçirmek için yaptığım şeyler (kitap okumak, dizi-film izlemek, bilgisayar oyunu oynamak..) artık sıkıyor. Bilgisayarın karşısına geçiyorum bir oyun açıp ilerliyorum, kalktığımda aynı ruh halinde oluyorum. Sizlerden bu durumları yaşayan var mı? Varsa bu sıkıntıyı aşabildiniz mi yoksa devam ediyor mu? Aşan varsa çözüm sürecinde neler yaptınız?

Bir zamanlar ben de yaşıyordum. Senin sosyal bir arkadaş çevren olması lazım. Mesela bir konuşma platformunda arkadaş olabilir. Günlük konuşacağın birisi olması lazım.

Sanal ortamda bile arkadaş bulabilirsin. Sonra konuştukça mutlu oluyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, uzun bir süredir kendimi mutsuz hissediyorum. Günlük yaşantımdan zevk almıyorum. Önceleri sıkıntımı geçirmek için yaptığım şeyler (kitap okumak, dizi-film izlemek, bilgisayar oyunu oynamak..) artık sıkıyor. Bilgisayarın karşısına geçiyorum bir oyun açıp ilerliyorum, kalktığımda aynı ruh halinde oluyorum. Sizlerden bu durumları yaşayan var mı? Varsa bu sıkıntıyı aşabildiniz mi yoksa devam ediyor mu? Aşan varsa çözüm sürecinde neler yaptınız?
Ben yaklaşık 3 senedir böyleyim, alışırsın. :)

Sence müzik platformlarındaki listeler iş görür mü? Yoksa kendi sevdiklerimi mi dinleyeyim?
Listeleri dinle, oradan hoşuna giden parçaları ile kendi listeni yap. İster istemez herkesi mutlu eden bir kaç şarkı tavsiye edebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı