RiverStyxX
Hectopat
Daha fazla
Uzun zamandır MSI laptop kullanıyorum artık kasaya geçmem gerekiyor. Genelde after effects/premiere, ve comfyui tarzı AI işleri için kullanıyorum pek oyun oynamam.
Şu sistem 5070'li:
www.gaming.gen.tr
Ya da biraz daha para ekleyip (beklemem gerekecek):
www.gaming.gen.tr
Bu sistemi alıp kafam ağrımadan devam mı etmek mantıklı? Vallahi bütçe 50-60 arası su an maksimum. Aradaki sistem farkına değer mi bu paralara çıkmak? Hazır kasa almam gerekiyor parçalarını tek başıma birleştiremem o yüzden hazır sistem önerirseniz çok sevinirim.
Yardımcı olan dostlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Şu sistem 5070'li:

CARNAGE-5070 / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / MSI GeForce RTX 5070 12G SHADOW 2X OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CARNAGE-5070 sistem tavsiyesi MSI GeForce RTX 5070 12GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.

Ya da biraz daha para ekleyip (beklemem gerekecek):

BLADE-PRIME5070TI / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / ASUS PRIME GeForce RTX 5070 Ti OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi - NVIDIA GeForce Now Ultimate 1 Aylık Hediye
BLADE-PRIME5070TI sistem tavsiyesi ASUS temasıyla hazırlanmış, AMD Ryzen 7 9700X ve ASUS RTX 5070 Ti OC 16B ile güçlendirilmiştir.

Bu sistemi alıp kafam ağrımadan devam mı etmek mantıklı? Vallahi bütçe 50-60 arası su an maksimum. Aradaki sistem farkına değer mi bu paralara çıkmak? Hazır kasa almam gerekiyor parçalarını tek başıma birleştiremem o yüzden hazır sistem önerirseniz çok sevinirim.
Yardımcı olan dostlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.